Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №567 від 06.09.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Посвята

Майбутні юристи присягнули Україні

Майбутні юристи присягнули Україні

Урочиста посвята у студенти першокурсників Рівненського інституту Київського університету права Національної академії наук України відбулася для п’ятдесяти майбутніх юристів.

Вже традиційно свято проходило у Залі органної та камерної музики Рівненської обласної філармонії.

За словами ректора Київського університету права НАН України Юрія БОЩИЦЬКОГО, цьогоріч абітурієнтів, бажаючих навчатися у Рівненському інституті Київського університету права НАН України, було вдвічі більше, аніж зарахувати до лав студентів дозволяв ліцензійний обсяг. Тому кращих п’ятдесят абітурієнтів вже сьогодні стали студентами Рівненського інституту Київського університету права НАН України.

Під час урочистої посвяти студентів вітали заступник голови Рівненської ОДА Олексій Губанов, заступник начальника головного управління юстиції у Рівненській області Лариса Серватович, депутати Рівненської обласної та міської рад.

Не обійшлося і без виступів талановитих студентів Київського університету права Юлії Сіончук та Анни-Юлії Петрук. Здивувала гостей своїм виступом першокурсниця Анастасія Матчишина, що виконувала пісню про Україну. Закінчилося дійство проголошенням клятви першокурсників та врученням студентських квитків для майбутніх правників.

Після урочистої частини вже студентська молодь поклала квіти до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку.

06.09.2012



Рівне-Ракурс №10 від 06.09.2012p. 
На головну сторінку