Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №568 від 13.09.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#По колу

Три дні, як “відкинувся” - і знову на зону

Не минуло і трьох діб, як 27-річний раніше судимий громадянин звільнився з Катеринівської виправної колонії №46, в якій відбував покарання за грабіж. Вийшовши на волю, наміри порядного життя його не осяяли. Легка нажива виявилася куди приємнішою, ніж клопіткий труд з мізерними заробітками.

З’ясовуючи всі обставин тієї події, стало відомо, що двоє знайомих, 20-річний Сергій та 33-річний Олег, випивали пиво поблизу магазину на вулиці Відінська. Із запитанням: “Хто ви по життю?”, підійшов хамовитий молодик напідпитку та наказав пригостити його цигаркою.

Далі між чоловіками зав’язалася словесна перепалка, яка за мить переросла у бійку. Незважаючи на будь-які зауваження з боку сторонніх, кривдник продовжував завдавати удари хлопцям у різні частини тіла.

Однак на цьому не закінчилося. Маючи багатий кримінальний досвід, 27-річний острожанин вирішив збагатитись за рахунок своїх жертв та витягнув мобільний телефон з кишені одного потерпілого, коли той стогнав від болю, і намагався заволодіти сумкою.

Помітивши на горизонті правоохоронців у плямистій формі, підозрюваний кинувся втікати, і викинув мобільний. Коли беркутівці затримали зухвальця, той вирвався та зі словами нецензурної лайки кинувся знову бігти. На ходу він жбурнув камінь у бік беркутівців, думаючи, що це зупинить їх. На оклик: “Стояти, міліція!”, той знову кинув на їх адресу лайку.

З діагнозом закритий перелом лівої гомілки ноги 33-річний чоловік госпіталізований в травматологічне відділення міської лікарні, а інший з синцями перебуває вдома. Їхньому життю нині нічого не загрожує.

На даний час зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі.

13.09.2012



Рівне-Ракурс №10 від 13.09.2012p. 
На головну сторінку