Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №572 від 12.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Слухання

Гараж збудують?

Бути чи не бути гаражам - вирішуватиме громада. За допомогою громадських слухань депутати Рівнеради сподіваються владнати проблему щодо будівництва двоповерхових гаражів біля будинку №44 на вулиці Коновальця в Рівному. Проблема полягає в тому, що виїзд із другого поверху гаражів сусіднього будинку виходитиме під вікна жителів і на дитячий майданчик.

Мешканці будинку №44 вже зібрали 377 підписів за те, щоб припинити будівництво.

Депутат міської ради Юрій Запорожець зазначає, що фірма “Реноме-Євробуд”, яка споруджує ці гаражі, спроектувала їх так, що вони заважатимуть мешканцям прилеглих будинків.

При цьому, директор фірми “Реноме-Євробуд” одній із рівненських газет пояснила цю ситуацію так: “Біля житлового комплексу “Родина” буде облаштовано дитячий майданчик у внутрішньому дворику. Це зроблено для того, щоб у дітей не виникало спокуси вибігати на дорогу, а батькам буде зручно наглядати за дітворою”.

На що Юрій Запорожець зауважив: “Я з цим згідний, але другий поверх гаражів спроектовано так, що автомобілі виїжджатимуть просто під вікнами іншого будинку, де граються діти. Чому ж тоді мешканці одного будинку житимуть комфортно і в безпеці, а іншого ні?”

Аби вирішити конфлікт, депутати планують зібрати мешканців та забудовників, щоб провести громадські слухання й владнати проблему із гаражами.

Провести громадські слухання мають упродовж місяця.

12.10.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2012p. 
На головну сторінку