Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №572 від 12.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Всі на Подерев’янського

У Рівному відбудуться вистави за творами Леся Подерев’янського. У рамках нового театрального сезону пройдуть гастролі театру “КРОТ” з виставами “Павлік Морозов” і “Сни Василіси Єгорівни”.

Тож рівненські прихильники і шанувальники творчості відомого українського художника і письменника-сатирика Леся Подерев’янського незабаром зможуть насолодитися творчим доробком письменника.

Як доїхати - підкаже Інтернет

Як і чим доїхати, жителі Рівного зможуть дізнатися через Інтернет. Нещодавно запрацювала нова послуга, за допомогою якої можна дізнатися графік маршрутних таксі, час проїзду та ще й дізнатися ціну.

Також на сайті eway.in.ua розміщено схеми руху всіх маршрутів громадського транспорту міста. Цей соціальний проект є безкоштовним для користувачів.

Нові квитанції

Відтепер не потрібно самостійно заповнювати стару розрахункову книжку у двох примірниках.

Новий рахунок за послуги водопостачання та водовідведення містить листки розрахункової книжки з усіма даними абонента. Власникам водолічильників варто лише заповнити їх показники.

Другий примірник квитанції відривається банком під час оплати.

Нагадуємо про необхідність своєчасних та повних розрахунків за отримані послуги.

Термін оплати спожитих послуг з водопостачання та водовідведення - щомісячно до 20 числа, наступного за звітним місяцем.

Рівнянка отримала

стипендію ім.Шевченка

Десять учнів зі всієї країни отримали стипендію імені Тараса Шевченка. Про це Президент Віктор Янукович підписав указ. Не оминула честь бути кращим учнем країни і рівнянці. Її отримала Анна Колоденська, учениця 10 класу Рівненського навчально-виховного комплексу “Рівненський обласний ліцей-інтернат” Рівненської обласної ради.

12.10.2012



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2012p. 
На головну сторінку