Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №573 від 18.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

“Барви життя”

Саме під такою назвою у Рівному пройде фестиваль для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Перший регіональний етап Всеукраїнського фестивалю творчості відбудеться 18 жовтня в приміщенні облцентру Інваспорт.

Участь у заході можуть взяти особи з обмеженими фізичними можливостями без вікових обмежень за різними видами мистецтв. Сам фестиваль спрямований на процес реабілітації і соціальної адаптації людей з обмеженими фізичними можливостями засобами мистецтва.

Навчання в одну зміну

За рекомендаціями Міністерства освіти навчальний процес у школах поступово переводитиметься у першу зміну. Кількість шкіл, в яких діти навчаються у другу зміну, дуже повільно, але зменшується. Коли всі рівненські школярі навчатимуться лише у першу зміну - в міському управлінні освіти не знають. Як повідомляють у міському управлінні освіти, в Рівному є ще вісім шкіл, де діти навчаються у дві зміни.

Освітній процес залежить від наповненості шкіл учнями. Тобто, школи, в яких кількість учнів і приміщення дозволяють викладати в одну зміну, давно переведено на таку форму навчання.

Барельєф В’ячеславу Чорноволу

Члени Національної спілки художників України розпочали підготовчі роботи до монтажу барельєфу В.Чорновола. Барельєф виготовлений із бронзи і вже зібраний у Львові. Якщо все складеться вдало, то менш ніж за два тижні на вулиці Чорновола розмістять барельєф видатного українця.

18.10.2012



Рівне-Ракурс №10 від 18.10.2012p. 
На головну сторінку