Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №581 від 13.12.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Підприємництво

У Рівному створять нову установу

Протягом наступних двох років мале та середнє підприємництво Рівного має всі можливості вийти на новий рівень.

- Партнерські відносини з містом Люблін, що у Польщі, дали нам можливість взяти участь у програмі єврофінансування. З поміж 600 заявок, що були подані Україною, Польщею, Білоруссю - три проекти міста Рівне отримують фінансування. Зокрема, проект “Інвестиції в культуру, системні дії у культурних заходах” - очікуваний обсяг фінансування 160 тисяч євро, другий - “Проект співпраці муніципалітетів Рівного та Любліна, як елемент розвитку транскордонного регіону” - близько 350 тисяч євро, третій - “Розвиток малого та середнього підприємництва міст Рівне та Люблін” - 400 тисяч євро, - повідомляє головний спеціаліст управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Олена НОВАК-СЕМЕНОВИЧ.

Завдяки цим проектам протягом наступних двох років буде створено центр сприяння бізнесу, а також проводитимуть чимало заходів для суб’єктів підприємницької діяльності, тобто підприємці Рівного зможуть їздити і обмінюватися досвідом з підприємцями Любліна і навпаки. Що ж стосується програми, яка належить до закладів культури, то там кошти передбачено на придбання звукового та відеообладнання.

- Кошти, які передбачені у програмах, ми не можемо використовувати за власним бажанням, адже в документах чітко прописано, на що і скільки має піти грошей, тому вносити свої поправки не вийде, - зазначає міський голова Рівного Володимир ХОМКО.

13.12.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 13.12.2012p. 
На головну сторінку