Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №584 від 03.01.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Трасу “Київ-Чоп” відмикають від освітлення

Через значну заборгованість та невиконання договірних зобов’язань щодо оплати за спожиту електричну енергію 28.12.12 на території Радивилівського, Дубенського, Рівненського, Здолбунівського, Гощанського та Корецького районів траси “Київ-Чоп” мало зникнути освітлення.

За повідомленням прес-служби ПАТ “АЕС Рівнеобленерго” підприємство “Житомирський ВЕТВЗ” ДП “Укрдорзв’язок” не виконує умови договору на користування електричною енергією в частині оплати. Загальний борг за спожиту електроенергію складає близько 240 тисяч гривень.

ПАТ “АЕС Рівнеобленерго” вже неодноразово уникало обмеження електроенергії “Житомирському ВЕТВЗ” ДП “Укрдорзв’язок”, щоб не створювати соціальної напруги. І цього разу також готове до застосування будь-яких законних заходів, аби уникнути обмеження постачання електроенергії споживачам-боржникам, якщо споживачі висловлюють бажання та реальні наміри погасити свій борг.

Як повідомляє прес-служба підприємства, керівництво “Житомирського ВЕТВЗ” ДП “Укрдорзв’язок”, Рівненська облдержадміністрація, прокуратура Рівненської області та територіальне управління МНС України в Рівненській області були попередньо проінформовані про можливість обмеження енергопостачання “Житомирському ВЕТВЗ” ДП “Укрдорзв’язок”, але реальних кроків щодо погашення заборгованості не вжили.

Відповідно до вимог чинного законодавства, персональна відповідальність за можливі наслідки покладається на “Житомирський ВЕТВЗ” ДП “Укрдорзв’язок”.

03.01.2013



Рівне-Ракурс №10 від 03.01.2013p. 
На головну сторінку