Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №586 від 17.01.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Пошук

ЗМІ встановили загиблу

“У мене на подвір’ї лежить невідома жінка”, - із таким повідомленням до чергової частини Здолбунівського райвідділу звернувся 27-річний Тарас, житель села Здовбиця Здолбунівського району. З одягу на тілі жінки, віком 45-50 років, була одна лишень кофтина. Решта речей були розкидані у дворі навпроти.

Ніхто із опитаних сусідів та жителів села загиблу не впізнав, тож, очевидно, що була нетутешня. Як майже оголена жінка потрапила на подвір’я господарства у селі Здовбиця, взялися з’ясовувати правоохоронці. Очевидці, яких вдалось відшукати, повідомили, що бачили її 3 січня у маршрутному таксі сполученням “Рівне-Здовбиця”. Однак, до кого прямувала жінка - запитання і досі лишалося без відповіді. Судово-медичне дослідження тіла показало, що смерть настала в результаті переохолодження. Не було і жодних ознак насильницької смерті.

Переглянувши сюжет на місцевому телебаченні, загиблу впізнала донька. Її мати, 50-річна Марія, проживала у селі Олександрія Рівненського району, однак, уже тривалий час підтримувала стосунки із чоловіком у селі Мізоч на Здолбунівщині. 3 січня ввечері вона, у стані алкогольного сп’яніння, намагалася доїхати із обласного центру до Мізоча. Однак, пізній маршрут був лише до Здовбиці, а це - за 14 кілометрів. Вочевидь, жінка хотіла дістатися додому пішки, проте, не розрахувала власні сили.

Як зазначають експерти, коли людина замерзає, відбувається зворотній процес і здається, що її навпаки кидає в жар, тому й речі загиблої були розкидані, а сама вона без нічого так і залишилася лежати на снігу…

17.01.2013



Рівне-Ракурс №10 від 17.01.2013p. 
На головну сторінку