Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №587 від 24.01.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Дубно

Василь Антонюк дав оцінку бюджету

Василь Антонюк дав оцінку бюджету

Міський голова Дубна Василь Антонюк під час оперативної наради наголосив, що цей бюджетний рік буде дуже напруженим і складним, тому потрібно шукати шляхи оптимізації. Особливу ж увагу слід звернути на виконання програмних напрацювань у 2013 році.

Міський голова розповів, що у Дубні є багато проблем, які необхідно розв’язувати, але коштів у достатній кількості на це немає. Зокрема, в окремих школах та дитячих садочках потрібно змінювати системи опалення, потребують ремонту внутрішні комунікації тощо. Заклади охорони здоров’я потребують зміни вікон. Існує ряд нагальних для вирішення завдань у житлово-комунальному секторі.

Однак, незважаючи на усі негаразди, життєдіяльність міста не зупиняється ні на хвилину і необхідно робити все, щоб проблеми були вирішені. Тому очільник міста закликав усіх керівників відповідально працювати, а також розглядати всі можливості наповнення міського бюджету, зокрема, за рахунок орендної плати за землю.

Загадили

Ще у листопаді 2012 року, через певні порушення технологічного процесу виробництва, на ТОВ СП “Нива” мали місце несанкціоновані скиди вод. Щоправда, про аварійну ситуацію органи місцевої влади дізналися від прокуратури, наслідки скиду, зрозуміло, ніхто не усував.

Крім того, ігноруючи повідомлення про витік у Дубні на вул.Багряного вод невідомого походження, держекоінспектори перевірку не провели, а посадові особи Дубенської міськради аварію не усунули.

І хоча згідно з результатами аналізу викидів, проведених лабораторією КП “Дубноводоканал”, шкідливого впливу на довкілля та здоров’я людей вони не мають, бездіяльність усіх ланок районного центру просто шокує.

Тим більше, що за безладдя, яке спостерігали у місті, буде покарана лише одна особа - працівник ТОВ СП “Нива”.

24.01.2013



Рівне-Ракурс №10 від 24.01.2013p. 
На головну сторінку