Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №587 від 24.01.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбольна фініта

Рівненська “Славія” припинила існування?

В олають та плачуть гіркими слізьми рівненські вболівальники, фанати “Славії”, адже, за попередніми даними, футбольний клуб припинив своє існування та не братиме участі навесні в першості області.

Отож, своїм сходженням з дистанції славійці неабияк порадували суперників, для яких відпер з’явився шанс отримати пальму першості. Позаяк “Славія” була беззаперечним лідером футбольних змагань, повсякчас виборюючи перемогу, відтак - серйозною перешкодою на шляху до футбольного п’єдесталу для інших команд. Проте фани можуть заспокоїтися, адже вони не прощаються з улюбленими гравцями, а незабаром побачать їхню гру у складі інших команд. Передбачається, що оржівський “ОДЕК” невдовзі поповниться, можливо, чотирма екс-славійцями.

Чому ж така успішна команда зійшла з дистанції? Ймовірно, власник команди Горислав Литвинчук вже не вбачає великих перспектив у подальшому її існуванні. Адже “Славія” вже досягла найвищих вершин на рівні області, здобувши Кубок області і виборовши першість у чемпіонаті області. А перша ліга, напевно, Гориславу Литвинчуку не під силу, адже власник фінансував команду з власної кишені.

Проте, можливо, зорі ще стануть по-іншому і серед відданих фанів знайдуться щедрі спонсори, які допоможуть вивести команду на всеукраїнський рівень. Тому сподіватимемося, що прощаємося зі “Славією” ненадовго.

24.01.2013Лариса САВКОВА



Рівне-Ракурс №10 від 24.01.2013p. 
На головну сторінку