Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №588 від 31.01.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Розшук

У вбивстві одеситки підозрюють в’язня-втікача з Рівного

У вбивстві одеситки підозрюють в’язня-втікача з Рівного

Співробітники міліції оголосили в розшук Ігоря Левенця, який втік з Копичинської виправної колонії №112 Тернопільської області. Чоловіка підозрюють у вбивстві співробітниці букмекерської контори в Одесі.

Про це розповіло джерело в управлінні МВС у Рівненській області. За його словами, правоохоронці з Одеської області повідомили співробітників карного розшуку Рівненської області про те, що підозрюють у вбивстві чоловіка, схожого на раніше розшукуваного втікача з колонії Ігоря Левенця. На місці злочину в Одесі камера відеоспостереження зафіксувала чоловіка середніх років з короткою стрижкою, одягненого в темну куртку і джинси, який зовні схожий на Левенця.

Левенець раніше працював заступником начальника відділу корпоративного бізнесу однієї з філій банків Рівного. У лютому 2006 року поблизу гуртожитку на вулиці Київська у Рівному була знайдена з перерізаним горлом 26-річна Інна Левенець. У вбивстві запідозрили її чоловіка Ігоря Левенця.

Влітку 2006 року Рівненський міський суд визнав його винним у вбивстві дружини і засудив до восьми років в’язниці. Влітку 2011 року він втік з дільниці соціальної реабілітації Копичинської виправної колонії, де відбував покарання, і його оголосили в розшук. Розшукати втікача міліції не вдалося.

УМВС в Рівненській області закликає всіх, кому що-небудь відомо про місцеперебування Левенця, повідомити в міліцію.

Нагадаємо, вранці, 23 січня, в центрі Одеси невідомі вбили 32-річну співробітницю букмекерської контори. Вбивство сталося в офісі на вулиці Садова,20, у будівлі розташовується ігровий розважальний центр “Apache”. Охоронці виявили жінку з ножовими пораненнями. Вони викликали швидку допомогу, лікарі якої констатували смерть потерпілої. За не підтвердженою інформацією, загибла працювала в букмекерській конторі.

31.01.2013ua.korrespondent.net



Рівне-Ракурс №10 від 31.01.2013p. 
На головну сторінку