Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №592 від 28.02.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Перебрали

Один помер, в іншого - алкогольна кома

У ніч на 20 лютого медики міської лікарні Рівного госпіталізували двох рівнян з гострою алкогольною інтоксикацією. Один з чоловіків помер у лікарні, а інший, не приходячи до тями, і досі перебуває у вкрай важкому стані. Чоловіки, не розрахувавши власні сили та стан свого здоров’я, вжили надмірну дозу алкоголю, що призвело до сумних наслідків.

Ці два випадки не пов’язані між собою, адже потерпілі - не знайомі. Однак історії схожі. О другій годині ночі у Рівному на вулиці Коновальця в непритомному стані перехожі виявили чоловіка. Лікарі швидкої медичної допомоги попередньо встановили діагноз: гостра алкогольна інтоксикація, який пізніше підтвердили лікарі наркологічного центру. Будь-яких ознак тілесних ушкоджень на тілі не виявлено. Медикам чоловік встиг назвати своє ім’я, на будь-які інші запитання давати відповіді відмовлявся. Вже за годину наркологи констатували смерть пацієнта. Встановити особу чоловіка допоміг мобільний телефон, який був при ньому. Однак спочатку рідні померлого не хотіли і чути про його смерть, адже 41-річний Микола щодня приходив додому напідпитку. І для них це не було дивиною.

Уже за годину на вулиці Богдана Хмельницького лікарі швидкої підібрали невідомого чоловіка без свідомості. Майже добу він пролежав у лікарні як невідомий. Правоохоронці Рівного встановили особу потерпілого вже під вечір наступної доби. До міліціонерів звернулися рідні, яким хтось нібито розповів про те, що бачили 38-річного Дмитра напідпитку неподалік одного з кафе в Рівному. У вкрай тяжкому непритомному стані рівнянин з гострою інтоксикацією та обширним крововиливом перебуває в міській реанімації. За п’ять днів до тями він так і не прийшов. Наразі за його життя борються лікарі.

- Обидві події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчими проводиться перевірка, - розповідає перший заступник начальника Рівненського МВ УМВС Іван ЛІШНЕВЕЦЬ.

28.02.2013



Рівне-Ракурс №10 від 28.02.2013p. 
На головну сторінку