Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №593 від 07.03.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

Все про серіали... Запитуйте через електронну адресу aieks_p@ukr.net, смс на телефон 096 9646121, через відкриту електронну групу ВКонтакті http://vk.com/club9687718 Увага! У групі проводяться інтригуючі соцопитування! Поцікавтеся і довідайтеся, чи ваша думка збігається з думкою більшості.

ЧИ ПРАВДА, ЩО...

...що Кендесс Бушнелл, авторка бестселеру “Секс у великому місті”, написала нові книги про Керрі Бредшоу?

Оксана Миколаївна

- Українською мовою вийшли “Щоденник Керрі” та “Літо і місто”. До того, як впізнати секс і місто, Керрі Бредшоу була звичайнісіньким дівчиськом із невеличкого містечка, проте вже тоді мала грандіозні мрії. Вона вірила, що скоро почнеться її велике майбутнє, от тільки слід пережити останній рік у школі. Чом би й ні? Адже в Керрі є чудові подруги-нерозлийвода... Поки на горизонті не з’являється неперевершений Себастьян Кідд. Хочете знати, як Керрі виплуталася з любовного трикутника і здолала наймогутнішу дівчину в школі? Читайте роман “Щоденник Керрі”, який закінчується тим, що Керрі вперше телефонує Саманті Джонс.

“Літо й місто” є сиквелом до “Щоденників Керрі”. Роман детально описує знайомство Бредшоу з коліжанками Самантою, Мірандою та Шарлоттою. Останні дві книги письменниці зорієнтовані на значно молодшу аудиторію. Однак авторка романів стверджує, що вона не пом’якшувала для них стиль написання: “Вони справді будуть цікавими для молоді. Але я б сказала, що цільова аудиторія від 16-17 і до 18-ти, 90 і навіть 100 років. Я завжди намагаюся написати найкращу книгу. І я хочу, щоб читач чудово провів час за моїм романом разом із Керрі Бредшоу та компанією. Тож це справді комічні новели і я дуже хочу, щоб люди полюбили їх. А вік немає значення”, - каже письменниця, авторка книги “Sex and the City” Кендес Бушнелл.

Чи правда, що існує сайт, присвячений любові Мейсона Кепвелла та Мері Дюваль із “Санта-Барбари”?

Олена А.

- Так. Ось посилання на нього: http://masonmary.narod.ru/.

07.03.2013



Рівне-Ракурс №10 від 07.03.2013p. 
На головну сторінку