Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №607 від 13.06.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#СЗГ УМВС повідомляє

Небезпечне полювання

Тривожне повідомлення про смерть людини в лісі поблизу села Глажева, що на Костопільщині, опівночі порушило тишу місцевого райвідділу. Оперативні служби та експерти Костопільського РВ помчали з’ясовувати обставини смертельного інциденту.

Того злополучного дня в гості до своїх батьків приїхав син, який проживав у Рівному. 39­річний Сергій зустрівся зі своїм кумом­однолітком та 23­річним односельцем Назарієм. Озброївшись мисливськими гладкоствольними рушницями, зарядженими картеччю, попрямували на полювання до лісу. За попередніми даними, якраз у Назара в якусь мить вистрілила рушниця в ту сторону, де знаходився Сергій. Вогнепальне поранення виявилося фатальним для чоловіка, який помер на місці події.

­ Лише після проведення численних експертиз, у тому числі і експертиз зброї, відтворення обставин події можна буде говорити про деталі і склад злочину, ­ прокоментував начальник УМВС України в Рівненській області генерал­майор міліції Василь ЛАЗУТКО. ­ Підозрюваний та свідок уже спілкуються зі слідчими. Ми вже забезпечили адвокатський супровід підозрюваному. За даним фактом відомості внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває слідство.

Тіло загиблого чоловіка доставлено в морг центральної районної лікарні Костополя. При поверхневому огляді трупа в області грудної клітки зліва виявлено шість отворів від картечі.

Про загиблого відомо, що він розлучений та жив в обласному центрі в цивільному шлюбі. Підозрюваний має дружину та виховує двох малолітніх дітей.

13.06.2013



Рівне-Ракурс №10 від 13.06.2013p. 
На головну сторінку