Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №610 від 04.07.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Прес-служба ГУ ДСНС повідомляє

На пожежі загинув 57 річний чоловік

3 липня о 05:18 на пункт зв’язку 5­ї Державної пожежно­рятувальної частини смт. Гоща надійшло повідомлення про те, що у селі Жалянка горить житловий будинок.

Коли рятувальники з райцентру прибули на місце виклику, дерев’яний одноповерховий будинок був повністю охоплений полум’ям. Збивши вогонь працівники Держслужби увійшли в задимлену оселю. В одній із кімнат серед згарища вогнеборці виявили тіло господаря. Нажаль, допомога 57­річному чоловіку вже була непотрібна. Найімовірніше людина загинула від отруєння продуктами горіння.

Селяни розповіли, що загиблий ніде не працював, частенько вживав спиртні напої та полюбляв курити в ліжку.

Обставини даної трагедії з’ясовує слідчо­оперативна група.

Пожежа в трьохповерхівці

3 липня о 00:42 за номером «101» до оперативно­диспетчерської служби Головного управління ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вулиці Хасевича, 26, в місті Рівне. Протягом трьох хвилин рятувальники 1­ї Державної пожежно­рятувальної частини та оперативно­координаційний центр ГУ ДСНС прибули на місце виклику, де встановли, що пожежа виникла в одній із квартир на другому поверсі. Людей в оселі не було. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. За допомогою водяного ствола вогонь в квартирі вдалося швидко ліквідувати. Полум’я встигло частково пошкодити електропобутову техніку та речі домашнього вжитку.

Причину пожежі та завдані нею збитки встановлює слідчо­оперативна група.

Горіли “Ритуальні послуги”

Напередодні у Рівному по вулиці Лермонтова, як інформує ДСНС у Рівненській області, вогнем пошкоджено вхідні двері салону­магазину “Ритуальні послуги”, який належить одному із приватних підприємців. Причина пожежі і збитки встановлюються.

До реанімаційне відділення:

• Дубенської ЦРЛ госпіталізовано жителя с. Підлужжя, Дубенського району, 1935 р.н., з діагнозом: термічні опіки полум’ям ІІ­ІІІА ступеню правої задньої бокової та середньої частини тулуба, верхніх кінцівок, 35% поверхні тіла. Опіки отримав в результаті розриву шланга паяльної лампи під час обсмалювання кабана.

• Рівненської обласної лікарні госпіталізовано жителя с. Яцьковичі, Березнівського району, 1975 р.н., з діагнозом: закрита черепно­мозкова травма, струс головного мозку, закритий перелом кісток черепа, забійна рана лівої надбрівної дуги, закритий перелом 6, 7 хребців. Травми чоловік отримав від ударів сполоханого коня.

04.07.2013



Рівне-Ракурс №10 від 04.07.2013p. 
На головну сторінку