Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №245 від 22.06.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп

Без Марка важко

За відсутності свого лідера, Ігора Марка, спідвейний клуб “Рівне Україна” у рамках другої Польської ліги 15 червня поступився у на виїзді команді “Орел Лодзь” - 40:50.

Кращими у нашій команді стали Пьотр Дим (в активі якого 15 очок) і Маріуш Пахоляк (9 очок).

У турнірній таблиці рівняни після звітної поразки скотилися на сьому позицію, пропустивши вперед своїх суперників.

Ветерани -

теж спортсмени

Обласний спортивний фестиваль серед ветеранів фізичної культури і спорту під гаслом “Рух заради здоров’я та довголіття”, присвячений Олімпійському дню бігу, був проведений обласним центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” 17 червня на стадіоні “Авангард” обласного центру.

У загальному заліку переможцями змагань стали: команда Дубенського району - перше місце, команда м. Рівне - друге місце, команда Млинівського району - третє місце.

Велочемпіонат

у Рівному

Майже 100 спортсменів з Рівненської, Тернопільської, Чернівецької, Хмельницької областей та м.Києва взяли участь у відкритому чемпіонаті Рівненської області з велоспорту на шосе, що проходив цими вихідними.

Серед рівнян відзначилися: Катерина Завала (Рівненський район) та Віталій Сімінський (переможці індивідуальної гонки у своїх вікових категоріях), Сергій Левчук (переможець індивідуальної групової гонки), Олексій Сторін (який виявився кращим у гонці-критеріумі) та Катерина Лазарчук (яка відзначилася як у індивідуальній груповій гонці, так і у гонці-критеріумі).

Плавці виступили гідно

Команда юнаків ДЮСШ №3 СДЮШОР посіла п’яте місце на літньому чемпіонаті України з плавання серед команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл, що проходив у місті Орджонікідзе.

Найкраще серед наших спортсменів виступив Іван Хаврук, який виборов одну золоту та одну срібну нагороди.

22.06.2006Підготував Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 22.06.2006p. 
На головну сторінку