Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №621 від 19.09.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Корисні кулінарні поради

Корисні кулінарні поради

Щоб процес готування приносив задоволення, скористайтеся корисними кулінарними порадами, які полегшать вам життя!

• Достатньо натерти часником салатницю, щоб страва набула приємного часникового запаху.

• Щоб зварене на круто яйце нарізати акуратними тонкими пластинками, потрібно змочити ніж у холодній воді – жовток тоді не кришитиметься.

• Щоб варені яйця легше чистилися від шкарлупи, після варіння їх відразу слід опустити у дуже холодну воду.

• Яйця під час варіння не тріснуть, якщо на дно каструлі покласти перевернуту догори дном тарілочку.

• Щоб дріжджове тісто не прилипало до рук при формуванні виробів, потрібно змастити руки олією.

19.09.2013



Рівне-Ракурс №10 від 19.09.2013p. 
На головну сторінку