Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №623 від 03.10.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Казначейство, віддай зароблені гроші!

Народні обранці Рівного на останній сесії Рівнеради ухвалили звернення до Кабінету Міністрів України стосовно оплати органами Державного казначейства служби видатків міста Рівне. У документі зазначається, що в Рівному з боку казначейства спостерігається щомісячна затримка оплати зареєстрованих фінансових зобов’язань. Такий стан речей, на думку народних обранців обласного центру, паралізує виконання власних повноважень Рівненської міської ради.

У галузі житлово­комунального господарства, зазначається у зверненні, заборгованість з виплати з вини казначейства склала половину від загального обсягу виконаних ремонтно­будівельних робіт та робіт з благоустрою міста. Загальна ж сума затримки грошей казначейством, як стверджують депутати Рівнеради, становить з початку року 11,7 мільйона гривень. Загалом же, за прогнозами народних обранців Рівного, у разі невирішення проблеми, вона зросте до кінця року до 39 мільйонів гривень.

Депутати Рівненської міської ради вважають, що врегулювання питання сприятиме розвиткові місцевого самоврядування, і просять посприяти в цьому плані Кабмін.

Нагадаємо, ми не раз писали на цю тему. Про необхідність прийняття звернення в Рівнераді велася мова впродовж останніх сесійних засідань. Якою буде реакція урядовців на документ ­ покаже час.

03.10.2013Ярослав ТАРАСЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 03.10.2013p. 
На головну сторінку