Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №623 від 03.10.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Анонс

“Останній з Могікан” завітає до Рівного

На численні прохання рівнян, які не змогли побувати на концертах в інших містах, народний артист України Тарас Петриненко заграє ювілейну концертну програму “Останній з Могікан”. Цього року Тарас Петриненко святкує ювілей, йому виповнилося 60 років. Популярність Тараса Петриненка зростала разом із здобуттям Україною Незалежності, тому найпопулярнішою піснею в його репертуарі була пісня “Україно, Україно!”. Концерт присвячений до “Дня вчителя” відбудеться 4 жовтня 2013 року о 19:00 в приміщенні Рівненського українського академічного музично­драматичного театру. До концертної програми туру, який відбудеться у Луцьку, Львові, Рівному та Тернополі, увійшли як пісні, що вже стали класикою, так і нові твори співака, композитора і поета.

Концерт у МЕТРІ

До Рівного із концертом приїде композитор та піаніст Єгор Грушин. Уже зараз його називають одним з найяскравіших неокласичних композиторів України. Єгор Грушин береться до активного написання власних мелодій для фортепіано. Він не хоче бути таким же, як і тисячі музикантів, що лише виконують твори класиків, його приваблює майбутнє композитора. Попри це, Єгор створює інструментальні обробки пісень відомих гуртів, як­от “Океан Ельзи”, “Bon Jovi”, “Queen”, “Muse”. Його твір “Christmas Story” за два дні в мережі прослухало понад 50 тисяч людей. Композиції Єгора створюються в авторському стилі та є новаторством у вітчизняній музиці.

У Рівне Єгор приїде вже втретє із своїм сольним концертом, який відбудеться у приміщенні театру “МЕТР” за адресою вулиця Соборна 14­а о 19­00 годині.

Незрячі лірники співатимуть у Рівному

Колись за кобзарськими канонами стати мандрівним співцем могла лише незряча людина. Незрячість вважалась скарбом богообраності. Таких людей вважали “Божими людьми”.

11 жовтня незрячі лірник та бандурист представлять рівнянам епічну традицію мандрівних співців. У репертуарі лірника Олександра Тріуса з міста Ромни та Лайоша Молнара з міста Червоноград ­ канти, релігійні псальми та історичні думи. Виступи лірників відбудуться 11 жовтня о 15­00 годині на подвір’ї Краєзнавчого Музею та о 19­00 годині в кав’ярні­книгарні “Каламаріус” що на вулиці Петра Могили, 18.

03.10.2013



Рівне-Ракурс №10 від 03.10.2013p. 
На головну сторінку