Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №624 від 10.10.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Анонс

“Кращий серед…”

Цілковитим провалом закінчилася спроба Бориса Моїсеєва провести 7 жовтня у Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі концерт та представити нове супер-шоу “Лучший из мужчин”. Як виявилося, рівненський глядач проігнорував творчість “кращого з чоловіків” російської естради - квитки на концерт були розкуплені не в достатній кількості.

Головний адміністратор театру Ганна Доманська повідомила, кореспонденту “Рівне Ракурса”, що Борис Моїсеєв дуже засмутився з приводу слабкої активності рівнян, адже він справді не очікував, що цікавість до його творчості в нашому місті буде настільки мізерною, і тому концерт доведеться скасовувати.

Ймовірно, невлучна назва “Кращий з чоловіків” відштовхнула рівненського глядача від концерту. Краще Борису Моїсеєву було б поміняти її на “Кращий серед…”, не ображаючи порівняннями та натяками на сильну стать.

Палац культури “Текстильник” запрошує на концерт фольклорно-етнографічного танцювального ансамблю “Калина”

12 жовтня о 18-00 годині у рівненському міському Палаці культури “Текстильник” відбудеться концерт фольклорно-етнографічного танцювального ансамблю “Калина”. Упродовж трьох десятиліть ансамбль успішно працював над освоєнням фольклорного простору багатьох регіонів України. Цей танцювальний колектив - лауреат багатьох міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів, якому аплодували глядачі Іспанії, Голландії, Бельгії, Німеччини, Китаю, Кореї, Індонезії, Чилі, Єгипту, Ізраїлю, Італії та багатьох інших країн світу.

Танцювальний майстер-клас від Каті Вороніної

20 жовтня о 17-00 годині у танцювальному залі “Спортлайф” за адресою - вулиця Грушевського, 2-К відбудеться танцювальний майстер-клас від Каті Вороніної. Майстер-клас розрахований на різний рівень танцювальної підготовки. Усіх бажаючих навчать рухатися в стилі Street-jazz. Усі учасники заходу отримають сертифікати від танцюристки викладача Каті Вороніної, а в соціальних мережах буде розміщено фото та відео-звіт про захід. Організатори заходу - студія сучасного танцю “DANCE WAY”.

Презентація альбому Павла Табакова “Мій світ”

20 жовтня о 19-00 годині у рівненському міському Палаці культури “Текстильник” відбудеться концерт та презентація альбому Павла Табакова “Мій світ”. Альбом, на підтримку якого відбудеться однойменний тур містами України, вийшов 1 березня 2013 року під лейблом всесвітньо відомої компанії звукозапису Universal Music Group, контракт з якою співак підписав після перемоги у телепроекті “Голос країни”. “Мій світ” - це п’ятий за рахунком компакт-диск виконавця.

10.10.2013



Рівне-Ракурс №10 від 10.10.2013p. 
На головну сторінку