Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №625 від 17.10.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Чемпіонат області з футболу

ДВІ ОСІЧКИ ФК “ГОЩА-­АМАКО”

Перша ліга

14 тур. 9 жовтня. "ОДЕК" (Оржів) - ФК "Гоща-АМАКО" - 1:0, "Маяк" (Сарни) - "Ізотоп-РАЕС" (Кузнецовськ) - 4:0.

19 тур. 12-13 жовтня. "Случ" (Березне) - ФК "Малинськ" - 2:6, "Сокіл" (Радивилів) - "Енергія" (Володимирець) - 3:0, "Сокіл" (Рівне) - "Ізотоп-РАЕС" (Кузнецовськ) - 1:1, "Маяк" (Сарни) - ФК "Гоща-АМАКО" - 2:0, "Автоленд" (Здолбунів) - "РОКО-Зоря" (Зоря) - 3:0.

Головною подією другого кола чемпіонату області стала зустріч в Оржеві між “ОДЕКом” і лідером змагань ФК “Гоща-АМАКО”. Команді Володимира Новака потрібно було, принаймні, не програти. Проте перший тайм оржівського поєдинку виявився за господарями, які були активнішими попереду, наполегливішими в єдиноборствах і надійнішими в захисті. На 27-ій хвилині Віктор Газицький втік від захисників гощанців і вийшов віч-на-віч із голкіпером ФК “Гоща-АМАКО”, пробивши повз Фокіна. Після цього оржівці довели гру до логічного завершення - 1:0.

“Маяк” в Сарнах ще у першому таймі забив гол, відзначився Олексій Бриж, та, після вилучення Олега Якубського за два “гірчичника”, отримав кількісну перевагу. У меншості Кузнецовці протрималися до 72-ої хвилини. Вдруге пропустили від Олександра Жданюка, а ще два м’ячі влетіли у ворота Юрія Крисюка вже під завісу поєдинку - “дублем” відзначився Ігор Алімов.

У неділю сарненчани “зняли скальп” уже з лідера - ФК “Гоща-АМАКО”. У другій половині зустрічі більшу активність проявляли гощанці. У середині другого тайму гості зобов’язані були відкривати рахунок у зуст­річі, але кращий гравець ФК “Гоща-АМАКО” Володимир Хомончак із близької відстані пробив “по горобцях”. Розплата за марнотратство прийшла на 82-ій хвилині. Організована сарненчанами контратака завершилася простеньким навісом у штрафний майданчик ФК “Гоща-АМАКО”. Микола Фокін необачно пішов на перехоплення і… залишив Ігоря Алімова наодинці з порожніми воротами, і той не схибив. А на компенсованих хвилинах “Маяк” відзначився вдруге - гол на свій рахунок записав кращий бомбардир чемпіонату Олексій Бриж.

Окрім ФК “Гоща-АМАКО” серед представників лідируючої групи очкові втрати поніс “Ізотоп-РАЕС”. “Атомники” першими відкрили рахунок у виїзному матчі проти рівненського “Сокола”, проте втримати потрібний результат їм не дозволив влучний удар Юрія Гриценка. Ця нічия “відкинула” кузнецовців із першої трійки команд чемпіонату. ФК “Малинськ” у березнівському дербі переконливо переграв “Случ” і отримав непогані шанси поборотися за медалі більш високого ґатунку. Зважаючи на календар матчів, скоріш за все четвертим зайвим виявиться “Ізотоп”. А ось медалі між собою повинні поділити гощанці, оржівці та малинці. Залишається лише питання - в якій послідовності розмістяться колективи?

17.10.2013



Рівне-Ракурс №10 від 17.10.2013p. 
На головну сторінку