Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №626 від 24.10.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Умілі руки

Бомбочки для ванни

На сьогоднішній день існує маса незвичайних засобів для того, щоб урізноманітнити наше перебування у ванній. Це і морська сіль, і різні піни для ванн, і ще багато чого, а як щодо бомбочок для ванни своїми руками?

Отже, для того, щоб приготувати бомбочки для ванни, нам знадобиться: 8 ст. ложок харчової соди; 4 ст. ложки лимонної кислоти; 2 ст. ложки сухого молока (якщо його немає, можна замінити крохмалем); 1 ст. ложка базової мигдалевої олії (або будь­якої іншої на ваш смак); рукавички; формочки для морозива

або будь­які інші.

Соду і лимонну кислоту гарненько потовчемо в ступці і змішаємо їх з сухим молоком і базовою олією. Працювати потрібно в рукавичках, інакше, якщо руки спітніють, почнеться реакція, і бомбочки можуть не вийти.

Отриману суміш спробуємо стиснути в кулаці. Якщо вона тримається щільно і при натисканні розсипається, значить все зроблено правильно. Якщо суміш пухка, спробуйте додати трохи олії. Готову масу можна відправляти у формочки, при цьому треба буде ретельно утрамбовувати кожен шар.

Нехай суміш відстоїться у формочках близько години. Потім викладаємо готові бомбочки для ванни на чистий аркуш паперу і залишаємо їх сушитися на 1­2 дні.

Утворені бомбочки мають традиційний склад, ви ж можете його урізноманітнити, додавши улюблені ефірні масла або пелюстки квітів, загалом все те, що тільки може підказати вам ваша уява.

Ось і все. Шипляче диво­засіб для ванни готове. Сміливо кидайте в ванну 1 або 2 бомбочки і вирушайте ніжиться в приємній водичці на 20­30 хвилин. Ви отримаєте від цього не тільки масу задоволення, але ще й м’яку і ніжну шкіру.

24.10.2013



Рівне-Ракурс №10 від 24.10.2013p. 
На головну сторінку