Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №630 від 21.11.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівненщини

Рівняни закликали владу підписати Угоду з ЄС

17 листопада у Рівному відбувся мітинг на підтримку підписання Угоди про асоціацію з ЄС. В акції взяли участь близько 150 прихильників євроінтеграції, серед яких представники різних громадських організацій міста.

Під час заходу діяв “вільний мікрофон” для всіх бажаючих висловити свою думку. Поширювалися інформаційні матеріали про ЄС, а активісти “Євронаступу” збирали підписи за проведення Єврореферендуму.

Організатор заходу, координатор кампанії “Євронаступ” у Рівному Юрій Шадий під час свого виступу закликав українську владу брати приклад з Молдови, яка вже виконала всі необхідні умови для підписання асоціації.

“Українці зробили свій вибір на користь євроінтеграції, і ми закликаємо владу та опозицію зробити все необхідне для того, щоб Угода про асоціацію була підписана цього року у Вільнюсі”, - сказав Шадий.

Він також пообіцяв, що мешканці Рівного візьмуть участь у Євромайдані, який запланований на 22 листопада у Києві на Майдані Незалежності, для захисту європейського вибору.

Від власної тари - до 100 видів продукції

Днями колектив ПрАТ “Консюмерс-Скло-Зоря” відсвяткував 40-річчя з дня створення підприємства. Заснували його ще в 1973 році в колгоспі “Зоря”, щоб виробляти власну тару для свого ж консервного заводу. Зараз у Зорі працюють за сучасними технологіями і виготовляють більше 100 видів продукції для провідних харчових компаній держави. Окрім того, склотара конкурентноспроможна і на міжнародних ринках. Все це дозволяє ПрАТ “Консюмерс-Скло-Зоря” утримувати лідерські позиції в галузі склотари в Україні. ПрАТ “Консюмерс-Скло-Зоря” належить до групи одного з найбільших світових виробників склотари “Verallia”, яка є частиною світової корпорації “Сен-Гобен”.

21.11.2013



Рівне-Ракурс №10 від 21.11.2013p. 
На головну сторінку