Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №632 від 05.12.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

“Влада в Україні мусить належати народу” - впевнений Микола Кучерук

“Влада в Україні мусить належати народу” - впевнений Микола Кучерук

Сьогодні, коли ситуація в Україні все більше революціонізується, стрімко зростає роль політичних партій. Саме тому ми попросили відповісти на наші питання в.о. голови обласної організації ВО “Батьківщина” ­ найбільшої опозиційної політичної сили на Рівненщині народного депутата Миколу Герасимовича Кучерука.

Участь “Батьківщини” є однією з провідних. Депутати всіх рівнів, голови районних організацій, голови первинних організацій, члени партії одностайні у відстоюванні своїх позицій. І ми це демонструємо на “Євромайданах”, де активними учасниками в Києві та Рівному є партактив. Ми не займаємо позиції вичікування і не лише засуджуємо дії влади, президента та уряду, а й солідарні з народом України в його вимогах щодо відставки Президента та Кабінету Міністрів України, покарання винних за побиття учасників мирних зібрань і відновлення курсу на євроінтеграцію.

­ Який вплив рівненських активістів ВО “Батьківщина” на ситуацію в області?

­ Щодо участі політиків Рівненщини, то хочу підкреслити: оцінку їм дасть народ. Опозиційні політики свою позицію продемонстрували конкретними діями. А ось що стосується політиків влади, то сьогодні вони несуть таку ж відповідальність, як і Президент, як Уряд, як і беркутівці за побиття мирного населення та молоді кривавої ночі.

­ Ваш прогноз подальшого розвитку ситуації в Україні?

­ Прогноз один: сьогодні громада має довести, що в Україні є народ і влада належить йому, а політики повинні нести відповідальність за свої вчинки і слова.

05.12.2013Петро КУЗЬМУК



Рівне-Ракурс №10 від 05.12.2013p. 
На головну сторінку