Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №639 від 16.01.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Народне віче

На Майдані біля…

На Майдані біля…

У неділю на рівненському Майдані відбулося Народне віче. Представники опозиційних сил, громадські активісти та жителі міста зібралися задля того, щоб висловити своє обурення застосуванням сили проти мирних демонстрантів та закликати боротися до перемоги.

На Народному віче до людей звернулись члени президії ВО "Майдан" Олексій Бучинський, Анатолій Сидорук та представники громадськості Віталій Примак і Андрій Логащук, які закликали продовжувати боротьбу та відстоювати свої права.

­ Україна належить громадянам, а не цій владі, яка вже втратила свою легітимність. Тому ми готові боротися до перемоги і закликаємо до цього всіх небайдужих рівнян. Адже зараз, як ніколи, потрібно, щоб громадяни об’єдналися і разом відстоювали свою країну. Зараз у Рівному вже з’явилися представники псевдомайдану, які, представляючись Майданом, записують персональні дані рівнян. Це може бути використано для того, щоб потім чинити тиск на людей, які підтримують Майдан. Наш справжній Майдан тут, у центрі Рівного, та на майдані Незалежності у Києві. Тому не піддавайтесь на провокації і не давайте себе обманути. Разом ми сила і ми обов’язково переможемо, ­ зазначив Віталій Примак.

16.01.2014



Рівне-Ракурс №10 від 16.01.2014p. 
На головну сторінку