Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №644 від 20.02.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Перед штурмом рівненського УМВС міліція палила документи

Перед штурмом рівненського УМВС міліція палила документи

19 лютого під час штурму Рівненського обласного управління МВС протестувальники виявили в дворі УБОЗу цілий стос підпалених документів, які пожежники, перебуваючи у кількох метрах від вогню, навіть не намагалися погасити.

Активістам вдалося вихопити кілька обгорілих аркушів, які планується пізніше ретельно вивчити для виявлення причин такого поспішного знищення.

Тим часом тисячі мітингувальників заблокували вхід до обласного УМВС та примусили його працівників залишити приміщення та розійтися по домівках. У будинку залишилися тільки представники “Правого сектора” та очільник Рівненського УМВС Дмитро Лазарєв.

Після “взяття” місцевої міліції активісти вирушили пікетувати будинок СБУ. Після переговорів між обласним керівництвом Служби безпеки та керівниками мітингувальників було отримано гарантії про недопущення участі спецпідрозділів СБУ в операціях проти київського Майдану.

Окрім того, активісти зайшли в приміщення обласної податкової, після чого цілій низці її керівників довелося написати заяви на звільнення. Після цього в приміщенні також залишилися тільки представники протестувальників.

Нагадаємо, що дещо раніше в Рівному було зайнято місцеву прокуратуру, звідки вивели усіх працівників разом з їхнім керівником Олександром Черепахою. В обласній держадміністрації оголошено “вихідний”, там чергують представники “Правого сектору”. Загалом в місті ­ загальний страйк, не працюють ринки, перекритий центр міста.

20.02.2014Петро ЗАГОРЯНСЬКИЙ



Рівне-Ракурс №10 від 20.02.2014p. 
На головну сторінку