Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №644 від 20.02.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Бейсбол

Відкритий кубок рівненської області

З 14 по 16 лютого в місті Рівне чотири колективи: чемпіон з республіки Білорусь, “Сахарний Шторм” ­ м. Скідель, Гродненська область, чемпіон України 2013 року команда КЗ “ОСДЮШОР­2”, м. Кіровоград та два представники Рівненщини, збірна області U­11 і „Західний вогонь ” розіграли Кубок з бейсболу на призи гравця професійної ліги США Бена Зобріста з “Тампа Бей Рейс”. Турнір проведено за співпраці з Асоціацією Християн Спортсменів.

Найсильнішими виявилися наші гості з Білорусі. Команда “Сахарний шторм” першого дня здолала “Західний Вогонь” ­ 2:1, наступного дня розібралася ще з одним потужним суперником з Кіровограда ­ 7:6, та заключного дня не без проблем переграла юних бейсболістів з U­11 ­ 6:5, виборовши головний приз ­ кубок та золоті медалі. Окрім того, всі гравці отримали подарунки.

Друге місце завоювали господарі, гравці “Західного вогню”, програвши білорусам, рівняни легко впоралися з кіровоградцями ­ 7:1, та своїми молодшими колегами ­ 12:5.

КЗ “ОСДЮШОР­2” з Кіровограда здобув лише одну перемогу над U­11 ­ 16:1 та посів третю сходинку.

Незалежно від результатів, абсолютно всі учасники змагань отримали призи від відомого в Америці бейсболіста Бена Зоб­ріста: футболки та бейсболки “Тампа Бей Рейс”, а також кращі гравці ­ куртки. Окремі подарунки були вручені тренерам та суддям змагань.

Кращим гравцем турніру було визнано Максима Черебулько ­ “Сахарний шторм”, кращим захисником ­ Олександра Левандовського ­ “Західний Вогонь”. У номінації “кращий відбиваючий” та “кращий пітчер” турніру відзначено, відповідно, Миколу Перевалова КЗ “ОСДЮШОР­2” та Олександра Єрмакова “Західний Вогонь”. Окремо Асоціацією Християн Спортсменів було відзначено спортсменів в номінації “Серце команди” ­ Дмитра Скворцова (Кіровоград), Максима Власюка (Рівне), Дениса Гатова (Білорусь), Оксану Чеботкевич (Рівне, U­11).

Окрім безпосередньо турніру, були проведені конкурси на майстерність “Pitch­Hit­Run”. Так, найвлучнішим пітчером виявився гравець з Кіровограда Євген Ясиненко, найкращими в конкурсах відбивання та бігу стали, відповідно, представники “Західного Вогню” Тарас Волчецький та Олександр Єрмаков. Останній із них за підсумками усіх трьох конкурсів став переможцем Pitch­Hit­Run.

Наступний турнір ­ кубок президента республіки Польща за участю юних бейсболістів клубу “Західний Вогонь”, відбудеться в м. Дзялдово 13­17 березня 2014 року.

20.02.2014Дмитро РАЧКОВСЬКИЙ



Рівне-Ракурс №10 від 20.02.2014p. 
На головну сторінку