Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №645 від 27.02.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Почалася епідемія грипу

Зростання захворювання на грип у місті Рівне вже перевищило епідемічний поріг, тому з 26 лютого по 3 березня в обласному центрі будуть проведені протиепідемічні заходи карантинного характеру, як повідомив кореспонденту “Рівне Ракурс” керівник Рівненського міського управління ГУ ДСЕС у Рівненській області Юрій Ромець.

- На грип та ГРВІ захворіла 2661 особа. З них діти - до 18 років - 1761. Ріст захворювання у місті вже перевищив епідпоріг на 19,9 %”, - проінформував громадськість Ромець.

У понеділок, 3 березня, відбудеться наступне засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому буде вирішуватися питання про можливі завершення чи продовження терміну карантину в місті.

Сальмонельоз

За останню добу до рівненських медиків звернулись більше 30 осіб. За словами керівника Рівненського міського управління ГУ ДСЕС у Рівненській області Юрія Ромця отруїлись переважно ті, хто вживав кондитерські вироби та курячі стегенця.

- У деяких хворих виявлено сальмонельоз. За один день ми отримали 30 екстрених випадків, за останній тиждень - теж 30. До цього списку входять і діти з шести навчальних закладів міста. Тому, люди мають бути обережними щодо вживання продуктів тваринного походження, в тому числі яєць.

Заміна ламп

Як повідомили в КП „Міськсвітло”, протягом 21-23 лютого в Рівному замінили лампи по вул. Орлова, Кл.Савури, Островського, О.Дундича, Льонокомбінатівська, Будівельників, Кн. Романа, Фабрична, Мельника, Директорії, Приходька, Замкова, Тиха, Драгоманова, Дубенська. Також співробітниками підприємства здійснювалося чищення опор від об’яв по вул. Технічній, Хмельницького, Білякова та Ст.Бандери.

Забезпечення чорнобильців санаторно-курортними путівками триває

Як повідомили в управлінні праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Рівненської міської ради, у Рівному триває забезпечення санаторно-курортними путівками осіб, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, які звернулись до управління із заявами на отримання санаторно-курортних путівок в терміни до 27 березня 2013 року (за рахунок путівок 2013 року).

В управлінні наявні путівки в нас­тупні санаторії:

• “Нафтуся Прикарпаття” Львівська обл.;

• “Кристал” м. Трускавець;

• “Орізонт” Одеська обл.;

• “ім. Горького” м. Одеса.

За більш детальною інформацією щодо оздоровлення постраждалих громадян звертайтесь до відділу соціального захисту осіб, які постраждали від наслідків аварії на ЧАЕС, управління праці та соціального захисту населення (м. Рівне, вул. Соборна, 12, каб. 3, тел. 23-51-63).

ЖКП “Покровське” звітує

Як повідомили в ЖКП “Покровське” (на вул. Гребінки, 8а), спеціалістами ЖКП були проведені наступні роботи:

• по пр. Миру, 19, кв.1 - заміна вентеля;

• по пр. Миру, 18, 1 п-д, підвал - викачування води;

• по вул. Міцкевича, 11, кв.36 - заміна вентеля - 2шт.;

• по вул. Пухова, 17, кв.158 - заміна вентеля - 2шт;1

• по вул. Соборна, 3, кв.21 - прочистка димовентканалів - 2м/п;

• по вул. Буковинська, 12, 7 п-д, підвал - прочистка каналізації.

27.02.2014



Рівне-Ракурс №10 від 27.02.2014p. 
На головну сторінку