Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №650 від 03.04.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Догляд за тілом

Мумійо від розтяжок

Мумійо від розтяжок

Появи розтяжок здатні зіпсувати навіть дуже доглянуту шкіру. Розтяжки з’являються на грудях або животі, на стегнах або сідницях.

І причин їхньої появи може бути декілька. Це і різка втрата ваги, і період вагітності, і післяпологовий період.

Що з цим робити?

Ви вже пробували трав’яні ванни, масаж і всілякі пілінги, і результат вас не задовольнив?

Чи чули ви про застосування мумійо для боротьби з розтяжками? Мумійо - це знахідка і щедрий подарунок природи. Бальзам мумійо з далеких часів застосовувався для лікування найрізноманітніших захворювань. І його ефективність сьогодні не викликає сумнівів.

Мумійо має органічне поход­ження і багатий цілим комплекс­ом корисних мікроелементів, серед яких - залізо, кальцій, магній, нікель, алюміній. У складі мумійо також містяться різні амінокислоти.

Мумійо, як справжній еліксир здоров’я, володіє комплекс­ним впливом на організм. Він підвищує пружність шкіри, насичує її вітамінами. Мумійо від розтяжок можна використовувати і в профілактичних заходах для їх запобігання.

Разом з тим, мумійо надає ранозагоювальну і регенеруючу дію на клітини шкіри. І чим раніше після появи розтяжок ви поч­нете застосовувати мумійо, тим кращим і швидшим буде результат. Плюсом цього препарату є і те, що він абсолютно натуральний і безпечний навіть при вигодовуванні грудним молоком.

На сьогоднішній день у магазинах можна знайти різноманітні креми, лосьйони для тіла і гелі, до складу яких входить цілющий мумійо. Газета “Рівне Ракурс” пропонує вам приготувати свій продукт, а можливо, навіть кілька косметичних засобів з використанням мумійо від розтяжок в домашніх умовах.

І, повірте, приготовані власними руками косметичні засоби не будуть поступатися за якістю придбаним у магазинах аналогам.

Як приготувати крем від розтяжок з мумійо

в домашніх умовах?

Для початку потрібно купити мумійо. Він продається в аптеках у формі таблеток. І також знадобиться будь-який дитячий крем.

Для отримання крему проти розтяжок 2 таблетки мумійо (2-4 грами) розчиняють в 1 чайній ложці очищеної води. Натуральний мумійо повинен повністю розчинитися у воді.

Далі в не дуже глибоку тарілку видавлюють дитячий крем і додають мумійо. Все розмішують до отримання однорідної маси. Приготований крем перекладають в баночку і прибирають у холодильник. Крем втирають у шкіру кожний день. Наносять тонким шаром. Застосовують крем не менше 3-4-х місяців.

Крем від розтяжок з мумійо і ефірними маслами

Ефірні олії підсилюють ефект мумійо, крім того вони ліквідують не зовсім приємний запах цього препарату і є союзниками в боротьбі з целюлітом.

Перед приготуванням косметичного засобу з додаванням ефірних олій слід врахувати, що мумійо не розчиняється в маслі. Ви можете приготувати крем аналогічно вищезазначеному рецепту, і в завершенні додати 7-10 крапель вибраного ефірного масла. Підійдуть “антицелюлітні” масла: апельсина солодкого, розмарину, лаванди.

Маслянистий крем від розтяжок з мумійо

Можна приготувати і масляний компрес для шкіри. Для цього 1 грам мумійо розводять в 1 чайній ложці води, а після додають 1 столову ложку м’ятного або рожевого масла.

У зв’язку з високою кількістю алергенів в ефірних маслах, косметичні засоби з їх вмістом не рекомендують використовувати щодня.

Використовуючи крем з мумійо від розтяжок на постійній основі, ви істотно скоротите число давніх розтяжок, а також повністю позбудетеся від “свіжих” і дрібних розтяжок на шкірі.

03.04.2014



Рівне-Ракурс №10 від 03.04.2014p. 
На головну сторінку