Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №651 від 10.04.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Економіка

Немає діла до багатоповерхівки

Немає діла до багатоповерхівки

Бездіяльність житлово-комунальних господарств у Рівному призводить до руйнації житлового фонду міста. Іншими словами, мешканці будинків платять квартплату, а комунальники відмовляються виконувати свої обов’язки.

У таку ситуацію потрапили власники квартир 2-ого під’їзду житлового будинку №2 по вул. Г.Сагайдачного. Вони повідомили, що вже неодноразово звертались до ЖКП “Покровське” щодо ремонту стояка в їхньому під’їзді, а також усунення слідів затікання, настінного грибка та руйнації несучих конструкцій. Коли зрозуміли, що житлово-комунальне підприємство їх не чує, люди покликали втрутитися громадських активістів та ГО “Рівненський громадський контроль”.

Мешканці повідомили, що в березні 2014 року “Покровське” замінило частину стояка, але до підвального приміщення не дійшли. Тому на нижніх поверхах шмат труби лишився старий. А з’єднання старої та нової частин стояка ненадійні і тому протікають.

З юридичної точки зору, громадська організація звернулася до ЖКП “Покровське” з вимогою повідомити щодо дат з планів проведення ремонту 2-ого під’їзду даного будинку та усунення наслідків аварії. На що отримали чергову відписку, з якої чітко читається, що міська влада Рівного не збирається проводити жодних робіт в під’їзді. Тому громадські активісти та фахівці ГО “Рівненський громадський контроль” шукають можливі юридичні та фінансові засоби, щоб змусити “Покровське” виконувати свої зобов’язання перед споживачами.

10.04.2014



Рівне-Ракурс №10 від 10.04.2014p. 
На головну сторінку