Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №651 від 10.04.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Зустріч з представниками місії ОБСЄ

Міський голова Рівного провів зус­тріч з представниками місії ОБСЄ за спостереженням за виборами в Україні під час дострокових виборів Президента України у 2014 році, яка прибула в Україну на запрошення Міністерства закордонних справ.

За словами довгострокового спостерігача Ричарда Гоуда, основна група спостерігачів місії ОБСЄ вже прибула в Україну для спостереження за процесом підготовки до президентських виборів 25 травня. Частина представників ОБСЄ буде працювати і в Рівному.

- Окрім комплексної оцінки виборчого процесу в Україні, спостережна місія буде здійснювати комплексний моніторинг висвітлення виборчої кампанії в ЗМІ. Наступного дня після виборів місія представить доповідь із попередніми висновками. Остаточні результати спостерігачів за виборчим процесом будуть оприлюднені за два місяці після завершення виборів, - наголосив інший довгостроковий спостерігач Саша Алдерісі.

За словами міського голови Володимира Хомка, представники місії ОБСЄ, які працюватимуть у Рівному, можуть розраховувати на сприяння та допомогу в будь-яких організаційних чи інших питаннях.

Небезпечно - ворони

У Рівному є місця, де людям небезпечно ходити не через те, що під ногами, а через те, що над головою.

До прикладу, вулиця Соборна, БОС 207, де через дорогу від ДП “Рівненський авторемзавод” ростуть дерева, на яких масово гніздяться ворони. Колонії пернатих справляють природні потреби над тротуаром, а тому люди намагаються оминати ту частину міста, щоб не потрапити під “обстріл”.

- Бруд та ймовірне псування одягу змушує рівнян виходити на проїжджу частину дороги, щоб оминути “небезпечну” ділянку тротуару, - розповідає громадський діяч, заступник голови ГО “Рівненський громадський конт­роль” Олександр Зайчук. -Ми вже зверталися раніше з проханням вжити заходів, і отримали відповідь, що… відповідні роботи планується виконати в травні 2013 року. Невже міській владі байдуже щодо благоустрою міста?

Як повідомили в прес-службі ГО “Рівненський громадський контроль”, їхні представники вчергове звернулися до управління ЖКГ Рівного з вимогою навести лад та зробити ту частину тротуару безпечною для пішоходів.

Мери міст області

зібрались у Рівному

Рівненське відділення “Асоціації міст України” зібралося в обласному центрі, щоб обговорити деталі реформування системи місцевого самоврядування.

Перед присутніми виступив міський голова Рівного, голова регіонального відділення АМУ Володимир Хомко, який ознайомив своїх колег з Концепцією реформи місцевого самоврядування.

Сьогодні мер Рівного є найбільш обізнаною з цією темою людиною в нашому регіоні, адже він брав участь у нараді з цього питання, яка відбулась у Києві під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та у форумі місцевого самоврядування у Львові.

ТОВ “Рівнетеплоенерго” підтримало армію

Колектив ТОВ “Рівнетеплоенерго” у рамках акції “Підтримай українську армію” вирішив зробити свій фінансовий внесок і підтримати Збройні Сили України. Працівники підприємства з власної ініціативи перерахували на потреби армії одноденний заробіток та відповідно до рішення профспілкового комітету ТОВ “Рівнетеплоенерго” щодо організації надання благодійної допомоги зібрали кошти на загальну суму 155 тисяч 518 гривень.

10.04.2014



Рівне-Ракурс №10 від 10.04.2014p. 
На головну сторінку