Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №651 від 10.04.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Тайський бокс

Бійцівський клуб "Праджат" з нашого міста взяв участь у ІІ міжнародному турнірі з тайського боксу "Кубок Карпат". Про це розповів кореспонденту "Рівне Ракурс" головний тренер клубу та голова федерації тайського боксу Рівненщини Олексій Твердохліб.

Зокрема, спортсмени бійцівського клубу "Праджат" Рівненської обласної федерації таїландського боксу (муай-тай) привезли срібний кубок. Змагання традиційно проходили в місті Івано-Франківськ. Як вже згадувалося, рівненська команда БК "Праджат" на турнірі зайняла друге загальнокомандне місце. Серед спортсменів у своїх категоріях перше місце вибороли Антон Шушковський та Марк Ліщук. Срібло - у Дмитра Цибульського, Андрія Книша, Олега Янчика та Володимира Пророка. Олександр Михасик у підсумку у своїй вазі виграв бронзу.

Шахи

Як повідомили "Рівне Ракурсу" в Рівненській обласній федерації шахів, 5-6 квітня в Млинові відбувся 2-ий етап Кубка Рівненської області з шахів 2014 року, який пройшов за швейцарською системою в 9 турів. Участь у турнірі взяли шахісти з Березнівського, Дубенського, Здолбунівського, Костопільського, Млинівського, Рівненського районів, міст Рівне та Кузнецовськ, а також гості з Волинської, Тернопільської та Львівської областей, всього 34 учасника. З результатом 7,5 очка із 9 можливих переможцем змагання за додатковими показниками став представник Рівного Андрій Кудрик, друге місце - у Олександра Кохна з Рівного (7,5 очка), третє місце - у Олександра Петренка з Рівного (6 очок). Кращі спортсмени отримали цінні подарунки, а перша вісімка шахістів Рівненщини здобула бали в загальний залік Кубка області. Турнір відбувся за організаційних зусиль Рівненської обласної федерації шахів (президент – Ковальчук Володимир) та за підтримки голови Федерації профспілок Рівненщини Миколи Шершуна.

Проблема

Здолбунівчанин та любитель мотоспорту Ігор Гомончук надіслав листа Міністру молоді та спорту Дмитру Булатову. У ньому він звернув увагу високопосадовця на проблеми спідвею, який на теперішній час "перебуває за крок від зникнення з терен України". На думку Гомончука, це пов’язано з "відсутністю підтримки органів влади на всіх рівнях, невиконання своїх безпосередніх обов’язків Федерацією мотоспорту України та окремими її функціонерами".

Після цього доволі швидко мешканець Здолбунова отримав відповідь. Тепер готується до зустрічі в міністерстві у Києві та, з його слів, планує до цієї зустрічі зробити наступне:

"1. Обдзвоню всіх функціонерів Рівного, Червонограда, Львова, Полтави та Вознесенська та поставлю до відома про моє звернення і запрошення в Київ.

2. Запропоную на місцях провести засідання обласних мотофедерацій, спідвейних функціонерів, гонщиків та вболівальників.

3. На цих зборах потрібно буде визначити проблеми та конкретні пропозиції щодо їхнього вирішення.

4. Обрати представників, які поїдуть до Києва на зустріч.

Далі буду домовлятися з представником міністерства про дату, час зустрічі та повідомлю тих, хто буде представляти спідвейну Україну на цій зустрічі".

10.04.2014



Рівне-Ракурс №10 від 10.04.2014p. 
На головну сторінку