Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №652 від 17.04.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Оздоровлюємося!

Чарівні антицелюлітні ванни

Чарівні антицелюлітні ванни

Як тільки жінки не намагаються боротися з целюлітом. У хід йдуть і виснажливі фізичні вправи, і різні обгортання, скраби, креми, масажі. Деякі навіть намагаються лягти під ніж пластичного хірурга, щоб раз і назавжди позбутися від апельсинової скориночки на тілі.

Але сьогодні “Рівне-Ракурс” розповість вам про те, як можна в приємній і розслаблюючій обстановці позбутися целюліту. На допомогу нам прийдуть ванні процедури.

Яка жінка не любить поніжитися у ванні, тим більше, що ця процедура така корисна нашому організму. Антицелюлітні ванни допомагають розслабитися, розгладжують шкіру, роблять її пружною і насичують вітамінами і корисними речовинами.

Ванни від целюліту - народні рецепти

Ванна з оливковою і апельсиновою оліями від целюліту

Візьмемо 3 ст. ложки оливкової олії і додамо до неї 2 краплі апельсинової. Отриману суміш наливаємо в готову ванну і приймаємо її протягом 30-40 хвилин. У цей час ви можете відчувати легке пощипування - це нормально, так апельсинова олія впливає на шкіру і розщеп­лює жири.

Молочна антицелюлітна ванна

1 жменю солі для ванни розбавляємо 1 склянкою молока і додаємо в цю суміш 5-6 крапель ефірної олії лимона, грейпфрута або апельсина. Розбавляємо готову суміш у теплій ванні і лягаємо туди на 15-20 хвилин.

Ванна від целюліту з медом і женьшенем

Ця лікувальна ванна володіє прекрасним антицелюлітним впливом. Для того, щоб її приготувати, візьмемо 5 пакетиків женьшеневого чаю і заваримо його в склянці окропу, залишивши настоюватися протягом 15-20 хвилин. В отриманий настій женьшеню додаємо 4 ст. ложки меду і розводимо готову суміш у теплій ванні.

Сольова антицелюлітна ванна

Морська сіль з давніх часів використовується як одне з найбільш ефективних засобів від целюліту. Для того, щоб її приготувати, розчиніть у ванні 500 грам морської солі і приймайте її протягом 30-40 хвилин. Антицелюлітні ванни з морською сіллю розгладжують шкіру, роблять її пружною і еластичною.

Апельсинова ванна

3 апельсини разом зі шкіркою подрібнюємо або в блендері, або на м’ясорубці. Отриману масу змішуємо з 3 ст. ложками оливкової олії і 1/2 склянки морської солі. Готову суміш загортаємо в кілька шарів марлі і підвішуємо її поряд з краном. Вода повин­на проходити через мішечок. Апельсинову ванну слід приймати протягом 30 хвилин.

Існує ще один рецепт ефективної антицелюлітної ванни - скипидарні ванни Залманова. Але її не рекомендується приймати без попередньої консультації з лікарем, оскільки вона має ряд протипоказань.

Антицелюлітні ванни стануть набагато ефективнішими, якщо перед їх застосуванням ви скористаєтеся скрабом від целюліту.

17.04.2014



Рівне-Ракурс №10 від 17.04.2014p. 
На головну сторінку