![]() |
№652 від 17.04.2014p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Меню-газета ![]() Шоколадно-кокосовий брауніІнгредієнти: На кокосовий шар: 200 г кокосової стружки, 300 г згущеного молока, 2 яйця. На тісто: 3 яйця, 70 г какао, 200 г масла, 80 г борошна, 180 г цукру, 200 г шоколаду чорного. Приготування: готуємо кокосовий шар: для цього перемішуємо в мисці кокосову стружку, 2 яйця і згущене молоко. Форму застеляємо пергаментом і викладаємо кокосовий шар, розрівнюємо і відставляємо на сторону. Беремо форму 20х10 см. Готуємо тісто: у мисці змішаємо вершкове масло і шоколад. Розтопимо його на водяній бані (виходить досить рідка шоколадна суміш). Відставляємо, щоб трошки охолола. В іншій мисці збиваємо яйця і цукор - до світлої пишної маси. Додаємо розтоплений і охолоджений шоколад. Добре перемішуємо. В окремій мисці змішуємо борошно і какао. Додаємо яєчно-шоколадну суміш. Знов все перемішуємо. Викладаємо тісто на кокосовий шар і розрівнюємо. Випікаємо в розігрітій до 180 0C духовці 30-35 хвилин. Охолоджуємо у формі. Потім виймаємо і ставимо у холодильник на 2-3 години. Так його легше буде розрізати. Смачного!
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |