Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №656 від 15.05.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Обмін досвідом

І себе показали, і інших послухали

Головною подією травня для двох десятків рівненських автомобілістів стала участь у виставці “MOTOSession”, яка відбувалась в м. Люблін. Перейнявши польський досвід та налагодивши ділові контакти, рівняни з гідністю представили свої фірми на виставці міжнародного рівня.

Захід відбувся в рамках реалізації транскордонного проекту “Розвиток малого та середнього підприємництва міст Рівного та Любліна”, який фінансується Європейським Союзом.

Програма двох днів перебування була досить насиченою. Рівняни відвідали центр моторизації, автоцентр продажу уживаних автомобілів, СТО та,­­ звісно ж, найголовніша мета візиту - участь у виставці, під час якої була нагода налагодити бізнесові контакти під час презентації нашої делегації та обміну рекламними матеріалами.

Більшість представників автомобільної галузі нашого міста відзначили, що ми теж не пасемо задніх, використовуючи сучасні технології, розвиваючи автомобільну галузь області, застосовуючи європейські моделі такого бізнесу, але все ж досвід польських колег у побудові структур підприємств та системи управління був незайвим.

Підприємці провели близько 70 зустрічей, під час яких налагодили ділові контакти та отримали пропозиції для реалізації спільного бізнесу. Також представники Рівного запросили автомобілістів Любліна на аналогічну вис­тавку в Рівне, яку планують провести восени в рамках цього ж проекту.

15.05.2014Георгій ПАВЛОВСЬКИЙ



Рівне-Ракурс №10 від 15.05.2014p. 
На головну сторінку