Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №657 від 22.05.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Концерт

Наступним буде Бабкін

Наступним буде Бабкін

У Рівному до Дня Європи харківський інді-поп гурт “Pur Pur” в кіноцентрі ЕРА відіграв концерт на підтримку свого нового альбому. За три дні до концерту його організатори, агенція музичних подій “Art Hall”, влаштували промо-акцію “Леді на велосипеді”, під час якої красуні-учасниці проїхалися на велосипедах “європейським” маршрутом по Рівному та влаштували пурпурну фотосесію на “Лебединці”.

Гурт “Pur Pur” виступає в Рівому вже вдруге. Історія гурту “Pur Pur” почалася в лютому 2008-го з розміщення на Youtube пісні “Cosmic girl”. Пісня миттєво стала популярною серед десятків тисяч меломанів. Сьогодні музика “Pur Pur” звучить на фестивалях Stereoleto, ВДИХ, Джаз-Коктебель, КаZантип, Сусідній світ, Садиба Джаз. Гурт брав участь у телепрограмах “Вечірній Ургант”, “Підйом”, “Tviй формат”, “Що? Де? Коли?” і рекламних роликах.

Колектив має схвальні відгуки відомих видань “Esquire” та “Rolling Stone”. У кінозалі кіноцентру “ЕРА” музиканти влаштували справжнє шоу – під час концерту на великому екрані демонструвалися їхні відеокліпи. Вокалістка гурту Ната Сміріна розповідала між піснями про творчість гурту та заводила публіку, вимагаючи підспівувати музикантам у приспівах пісень. Музиканти зізналися, що в Рівному, на відміну від їх рідного Харкова, організація концертів гуртів, завдяки агенції музичних подій “Art Hall”, відбувається більш професійно.

Наступним виконавцем, концерти якого відбудуться в Рівному та Острозі 28 травня в рамках 10-річчя творчої діяльності, буде український музикант, актор, автор і виконавець власних пісень, екс-учасник групи “5’nizza” Сергій Бабкін. Автор виконає всі найвідоміші пісні з власних альбомів і, звичайно, не залишиться без уваги остання платівка “Сергевна”. Платівка, за словами самого автора, кардинально відрізняється від усіх попередніх не тільки звучанням, а й змістом. А надихнула Сергія на її створення дворічна донька Веселіна, на честь якої і названо альбом. В одному з інтерв’ю виконавець відмітив, що коли Веселіна Сергіївна прийшла на цей світ, у співака глобально зруйнувалася вся грубість і деструктив, їй вдалося витягнути з батька якесь потаємне жіноче начало.

22.05.2014Олексій ПОТЯНОК



Рівне-Ракурс №10 від 22.05.2014p. 
На головну сторінку