Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №658 від 29.05.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Крадіжка

“Візит” з можливістю поживитися

Менше доби знадобилося оперативним співробітникам Здолбунівського РВ УМВС, щоб встановити осіб, причетних до крадіжки.

До міліції звернулася 64-річна пенсіонерка, жителька м. Здолбунів, про те, що невідома особа з її будинку викрала гроші в сумі 400 гривень та золотий ланцюжок з хрестиком.

Того дня разом із своїм чоловіком в післяобідню пору пішли працювати на присадибну ділянку, яка знаходиться за будинком. Вхідні двері будинку на ключ не зачинили. Коли повернулися, то жінка виявила відсутність грошей, які лежали на підвіконні, та зникнення з журнального столика золотого виробу.

Оперативники Здолбунівського РВ УМВС відразу розпочали проведення усіх необхідних заходів, щоб встановити зловмисників, знайти їх місцезнаходження та викрадене майно.

Завдяки оперативно-розшуковим заходам, співробітники міліції встановили, що до вчинення крадіжки причетні двоє жінок ромської національності. Як виявилося, того дня вони разом із хлопчиною, віком близько 10-12 років, просили в людей продукти харчування. Зайшовши на подвір’я пенсіонерки, виявили, що будинок не замкнений, а господарів поблизу немає. Зловмисниці, не задумуючись, скористалися можливістю поживитися.

Як з’ясували міліціонери, одна з них уродженка Закарпатської області, інша - приїхала з Ужгорода (неповнолітня та вагітна – авт.). Хлопчина – напівсирота, батько – помер, а мати знаходиться в місцях позбавлення волі.

За даним фактом працівниками Здолбунівського РВ УМВС відкрито кримінальне провадження за крадіжку. Триває досудове розслідування. За такі вчинки чинним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

29.05.2014



Рівне-Ракурс №10 від 29.05.2014p. 
На головну сторінку