Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №659 від 05.06.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Повертаючись до написаного

Спростування

08.05.2014 р. у газеті “Рівне Ракурс” за №19 оприлюднено матеріал “Три місяці без зарплати”, у тексті про акцію протесту охоронців НУВГП згадується рівненська фірма ПП “АЛЬФА-СЕКЮРІТІ”.

Зокрема, в тексті “Більше 50 рівнян, працівники рівненського ПП “АЛЬФА­СЕК’ЮРІТІ” (адреса приватного підприємства: Рівне, вул. Гетьмана Мазепи, 4а/6а), прийшли до головного корпусу НУВГП та вимагали у керівництва виплати заробітної плати або можливості поновлення на штатні посади у ВУЗі”. “І якщо київська фірма ще виплачувала людям хоча б якісь мінімальні кошти, то після переходу в рівненську фірму ПП “АЛЬФА­-СЕК’ЮРІТІ” вони взагалі перестали отримувати навіть цей мінімум”. “Згодом прозвучали запитання, а чи не краще було б розірвати договір з приватним підприємством “АЛЬФА­СЕК’ЮРІТІ” і повернути охоронців назад до ВУЗу?”. “Єдине, в чому запевнив людей Віктор Степанович, це те, що керівництво ВУЗу продовжить працювати з казначейством стосовно того, щоб воно розглядало платіж на ПП “АЛЬФА­-СЕК’ЮРІТІ”, як соціально­важливий”.

Редакція газети “Рівне Ракурс” просить визнати висловлювання у тексті стосовно причетності фірми ПП “АЛЬФА-­СЕК’ЮРІТІ” до згадуваних працівників інформацією, яка не відповідає дійсності, вся наведена інформація була взята зі слів виступаючих протестуючих, а також представників НУВГП. Як виявилося згодом, ПП “АЛЬФА­-СЕК’ЮРІТІ” не має жодного відношення до протестуючих і НУВГП, а отже, згадування фірми в статті було помилковим.

На жаль, для того, щоб впевнитися у причетності фірми до згаданого інциденту, у редакції не було часу, адже події відбувалися в день виходу газети і достатньо попрацювати над матеріалами просто не вистачило часу.

Дане повідомлення сповіщає читачів газети і інформує про непричетність фірми ПП “АЛЬФА-­СЕК’ЮРІТІ” до згаданої події.

05.06.2014Головний редактор газети “Рівне Ракурс” Юрій РАЧКОВСЬКИЙ



Рівне-Ракурс №10 від 05.06.2014p. 
На головну сторінку