Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №660 від 12.06.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Краса

Догляд за шкірою обличчя влітку

Літня спека - це велике випробування для нашої шкіри. Сонце, сухий вітер і спека згубно впливають на шкіру. Під дією сонця шкіра швидко втрачає еластичність, обезводнює, вкривається сіткою маленьких зморшок.

Літо - це не тільки відпочинок і радість, але й цілий комплекс проблем і неприємностей для нашої шкіри.

Що ж трапляється з нашої шкірою влітку?

Влітку вона піддається великим навантаженням. Під дією сонячних променів фотостаріння протікає набагато активніше. Крім цього ми самі є винуватцями появи зморшок, прищурюючись від сонця. Влітку шкіра захищається від сонця сама: потовщується, стає більш грубою, активується робота сальних залоз. Якщо ми зараз почнемо боротися з цим жиром, ми ризикуємо викликати зневоднення шкіри.

Що ж треба нашій шкірі влітку?

Відповідь одна – м’яке очищення, догляд та захист. Щоб насолодитись сонцем без шкоди для шкіри, необхідно виконувати деякі правила догляду за шкірою обличчя влітку.

Правила догляду за шкірою обличчя влітку.

Очищення шкіри обличчя: влітку сальні залози працюють набагато активніше, тому необхідно забезпечити шкірі гарне очищення. Шкіру обличчя двічі на день потрібно очищати з водою і спеціальним засобом. Пам’ятайте, що мило сушить шкіру, тому краще обходитися без нього, можна використовувати косметичне молочко. Навіть для самої чутливої шкіри у літню спеку потрібні умивання з водою. Без гарного очищення через піт та пил шкіра вкриється висипом. Для жирної шкіри, окрім води, потрібно використовувати скраб. Якщо обличчя спітніло, ні в якому разі не тріть його, це може викликати подразнення, бажано завжди мати сухі серветки, ними обережно промокнути піт.

12.06.2014



Рівне-Ракурс №10 від 12.06.2014p. 
На головну сторінку