Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №250 від 27.07.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Помилка природи

Машка шукає партнера

Машка шукає партнера

Не чоловік і не жінка - щось середнє...

Одні йому співчувають, другі - насміхаються, а треті клинки підбивають. Реакція на Машку - чоловіка, який вирішив стати жінкою, неоднозначна. Тусується місцевий оригінал в одному із барів у районі автовокзалу обласного центру. Там і зустріла його кореспондент “РР”.

На Машку є багато бажаючих

Хлопець унікальний - такий в Рівному один. Високий, худорлявий, з кучерявим довгим волоссям - дівчата те й роблять, що стріляють очими на красеня. А тому байдуже - його більше чоловіки цікавлять. А щоб привабити до себе увагу представників чоловічої статті, рівнянин вирішив стати жінкою. Крок рішучий, погодьтеся!

Спочатку змінив своє паспортне ім’я - з Сергія на Машку. Під таким псевдо він сьогодні зареєстрований на місцевому сайті знайомств, чим, до речі, прославився на все Рівне.

Зустрітися з Машкою завжди є багато бажаючих. Однак щастить далеко не всім. Складається враження, що хлопець обережний. Дізнавшись, що за ним полює журналістка, ще й жіночої статі, спочатку зовсім не відгукувався на повідомлення, адресовані йому. Тому я вирішила теж зайнятися зміною статі і назвалася на електронній сторінці знайомств Сашою. От тоді у нас і зав’язалася розмова! (Подається зі скороченням - авт.).

Інтернет-спілкування

- Машка, ти мені сподобався. Як стосовно зустрічі? Не розчарую!

- Ти хто?

- Твій партнер, на якого ти так довго чекав...

- М-г-г, ти можеш мене, чоловіка-жінку, зробити щасливим? Це не просто! Хоча можна спробувати...

- Цікаво знати, яке начало у тобі переважає – чоловіче чи жіноче?

-У мене в штанах чоловіче начало, а груди - жіночі! Зверху - жінка, знизу - чоловік. Ти що, фото мого в анкеті не бачив, чи що?

Дивлюся фото зблизька і дивуюся:

- Дійсно, груди жіночі-ти так народився чи, можливо, штучно нарощував?

- Яка тобі різниця. Хіба не чув про гормональні таблетки? П’ю кожного дня, тому й ростуть цицьки. Хочеш, тобі дістану? Ха-ха-ха. Приходь у бар (з етичних міркувань не вказуємо його назви, зазначу лише, що він знаходиться в районі автовокзалу - там полюбляють зустрічатися рівненські представники нестандартної орієнтації - авт.), там і поговоримо.

На цьому зв’язок обірвався, якщо не брати до уваги ще пару реплік з ненормативною лексикою.

Машку вдалося побачити здалеку в тому барі, куди запрошував. Він стояв з якимось чоловіком і розмовляв. Потім вони, майже обнявшись, вийшли із закладу. Після того Машка зник з поля зору. В місті подейкують, що він поїхав на літо в Київ. До друзів, таких як він.

У Машки є вихід

Чому народжуються чоловіки з душею жінки або навпаки? Медики ще й досі не можуть знайти однозначної відповіді. Чи то хромосомні, чи то гормональні збої провокують народження чоловіків-жінок, хто зна...

Історії відомі випадки, коли люди, які зовні нагадували жінок (і володіли маленькими, схожими на клітор, пенісами), насправді були чоловіками - як фізіологічно, так і фізично. Так у чоловіків, яких тягне стати жінкою, яєчка та мошонка втягуються всередину, нагадуючи жіночі статеві губи. У жінок із душею чоловіка, клітор розвивається до таких розмірів, що його можна прийняти за чоловічий пеніс.

А знаєте, ще трапляється таке, що людина може народитися з пенісом, вагіною, яєчником та яєчками в комплексі. Зазвичай органи в цих людей недорозвинені, тому вони не здатні жити повноцінним статевим життям. Лише одна людина, народжена з жіночими та чоловічими органами, здатна була повноцінно (!) займатися коханням - і з тими, і з сими. Цей сексуальний гігант жив у Нью-Йорку. Мав член довжиною у 14 сантиметрів, а вагіну довжиною 8,5 сантиметра. Переживав місячні і був здатен до сім’явипускання...

Однак, що ж робити нашому земляку Машці, який пригоршнями ковтає гормональні таблетки, щоб стати жінкою?

Лікар-сексопатолог Рівненського пологового будинку №2 Валентин ГАЛИЦЬКИЙ зазначає, що найкращим виходом з цієї ситуації є зміна статі хірургічним шляхом. Прийом гормональних препаратів (без рецепту лікаря) - не кращий варіант. Неконтрольоване вживання їх може спровокувати розвиток ракових пухлин.

За словами лікаря, до нього за останні п’ять років зверталося до десяти чоловіків віком 25-30 років з проханням змінити стать. Ця процедура не з легких. Насамперед, потрібно отримати довідку з психіатричної установи, яка б підтверджувала, що з психікою у пацієнта все гаразд. Потім заяву на зміну статті розглядає медкомісія в Києві, в клініці якої, власне, і здійснюється операція. І лише тоді чоловік може перетворитися на справжню жінку.

На думку сексопатога чоловіки, народжені з душею жінки, не винні в цьому. Це, так би мовити, - помилка природи. Однак вихід з ситуації є в будь-якому випадку. Чуєш, Машко?..

27.07.2006Руслана ГОРУК



Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2006p. 
На головну сторінку