Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №660 від 12.06.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Полуничний мус на основі манної крупи

Полуничний мус на основі манної крупи

Інгредієнти: полуниця - 300 г, молоко або вода - 500 мл, манна крупа - 50 г., цукор - 100 г.

Приготування: полуницю помити, очистити від плодоніжки. Подрібнити в блендері до пюреподібного стану. Полуничне пюре пропустити через дрібне сито. В окрему каструлю налити холодне чи тепле молоко/воду, додати манну крупу, перемішати. Слідом додати цукор. Все довести до кипіння і потім на малому вогні, періодично помішуючи, зварити густу кашу. Манну кашу відставити з вогню і трошки остудити. Додати полуничне пюре і все збити міксером. Збивати мус слід на найвищій швидкості протягом 10 хв., поки маса не стане пухкою і не посвітлішає. Охолоджений до кімнатної температури мус розлити в склянки, креманки чи інший десертний посуд, за бажанням прикрасити полуницею та листочком м’яти і поставити в холодильник на 1-2 год.
12.06.2014



Рівне-Ракурс №10 від 12.06.2014p. 
На головну сторінку