Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №250 від 27.07.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Справжній футбол

»ОДЕК»: »Налаштовуємося на боротьбу»

»ОДЕК»: »Налаштовуємося на боротьбу»

Оржівський “ОДЕК”, не зазнавши жодної поразки у матчах першого кола чемпіонату області з футболу, впевнено посідає першу позицію у турнірній таблиці. Тепер, після перемог над “Поліссям”, скарбничка досягнень клубу у цьому сезоні поповнилася і виходом у фінал Кубках області.

Про амбіції команди кореспонденту “РР” розповів її головний тренер Григорій Шаламай.

- Григорію Мартиновичу, прокоментуйте, будь ласка, двобій вашої команди проти рокитнівського “Полісся”.

- Ми виявилися набагато сильнішими за суперника. Це довів перший матч, коли “ОДЕК” переміг у Рокитному з рахунком 4:1. Наші футболісти повністю контролювали перебіг подій на полі і заслужено виграли. До того ж, вважаю, що арбітр гри помилково не зарахував ще два наших голи, в іншому разі рахунок був би ще більшим.

- “ОДЕК” наразі більш ніж упевнено лідирує в чемпіонаті області. Відрив від найближчого конкурента сягнув вже дев’яти очок, а у пасиві команди ще нема жодної поразки. Скажіть, чи може щось таки завадити вашій команді виграти першість?

- Думаю, нам не слід задирати носа. Попереду ще друге коло чемпіонату. Тим більше, дотепер ми зустрічалися із потенційними конкурентами у боротьбі за золото переважно вдома, тож на нас чекають нелегкі виїзні зустрічі з “Волинь-Цементом”, “Маяком” та “Ізотопом”. У минулому сезоні ми теж довго лідирували, а потім настав спад у грі, почали втрачати очки і, як наслідок, посіли у підсумку лише третє місце, віддавши чемпіонство “Маяку”. Тепер “ОДЕК” не збирається повторювати минулих помилок. Ми впевнені у власних силах і сподіваємося лише на чемпіонство. Все в наших руках.

- Як оцінюєте потенціал команди? Не збираєтесь заявитися до Другої ліги чемпіонату України?

- Поки-що не плануємо такого кроку. Хоча, вважаю, “ОДЕК” міг би поборотися із “зубрами” Другої ліги. Зараз ми маємо добротний, зіграний колектив, більшість наших гравців вже пройшли школу Всеукраїнського чемпіонату, а Олег Кучер грав у Вищій лізі (“Металіст” Харків).

- Суперником “ОДЕКа” у фіналі Кубка області став минулорічний чемпіон – “Маяк”. Які шанси сарненських футболістів на перемогу у вирішальній грі?

- “Маяк” – дуже сильна команда. У минулому році вони виявилися найсильнішими у чемпіонаті області, – вважаю, заслужено. Та й не може бути у фіналі Кубка слабких суперників. Думаю, гра буде напруженою і інтрига зберігатиметься до фінального свистка. Налаштовуємося на боротьбу.

Нагадаємо, що фінальна зустріч Кубка області з футболу відбудеться 24 серпня на стадіоні “Авангард” о 16 годині.

27.07.2006Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2006p. 
На головну сторінку