Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №665 від 18.07.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#За красу - на злочин

Встановили крадійку препаратів для схуднення

Під час чергової спроби, викрасти медичні препарати в одній із аптек на вулиці Макарова в обласному центрі правоохоронці затримали 38-річну жінку.

Нещодавно до дільничного пункту міліції №8 зателефонували співробітники аптеки й повідомили, що невідома жінка намагалася викрасти дорогі медичні препарати для схуднення. На місце події одразу виїхали дільничні Рівненського міського відділу міліції Петро Олексійчук та Олег Шрубович.

Як встановили правоохоронці, зловмисницею виявилася 38-річна рівнянка Олена, яка на даний час ніде не працює, одружена, проте з чоловіком не проживає вже близько двох років. На вихованні має 13-річну доньку. У минулому жінка протягом двох років працювала в одному із рівненських супермаркетів, де використовувалося обладнання проти крадіжок системи “Антизлодій” такого ж типу, як і в аптеці. Знаючи недосконалість такої охоронної системи, лише протягом двох неділь це була третя крадіжка ліків, вчинена зловмисницею, проте якраз вона і закінчилася невдачею.

При спілкуванні з міліціонерами Олена вказала неправдиві особисті дані, назвалася громадянкою, паспорт якої вважається втраченим вже близько двох років. Проте охоронець торгового залу, з кот­рим у минулому працювала жінка, впізнав її, й допоміг правоохоронцям встановити особу зловмисниці.

- Я робила це в зв’язку з недосконалістю свого тіла,- говорить Олена. - Хотіла схуднути та гарно виглядати. А назвалася іншою жінкою, бо таким чином хотіла уникнути відповідальності.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за крадіжку. Триває досудове розслідування.

18.07.2014



Рівне-Ракурс №10 від 18.07.2014p. 
На головну сторінку