Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №665 від 18.07.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню

Кабачкова запіканка

Кабачкова запіканка

Інгредієнти: 400-500 г молодих кабачків, 2 яйця, 200 г м’якого плавленого сиру (типу Янтар), сіль, перець, 150 г твердого сиру (за бажанням), кріп, зелень (за бажанням).

Приготування: нарізаємо молоді кабачки тонкими кружальцями, попередньо почистивши. Додаємо до кабачків плавлений сирок, а до цієї суміші - збиті яйця, подрібнений кріп, спеції. Поміщаємо все до форми, попередньо змазаної жиром і випікаємо при температурі 180-200 градусів 45-50 хв. Щоб запіканка не прилипла, можна викласти форму фольгою, проте це не обов’язково робити. За 15 хв. до готовності, за бажанням, посипте запіканку тертим твердим сиром – буде смачніше. Без сиру теж непогано, а також менш калорійно. Смачного!
18.07.2014



Рівне-Ракурс №10 від 18.07.2014p. 
На головну сторінку