Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №204 від 08.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нові методики

Ключ від усіх хвороб людини  - у ній же!

Ключ від усіх хвороб людини - у ній же!

Незабаром з’явиться новий реабілітаційний центр у Рівному

“… Десять років тому я довго та безуспішно лікував виразку шлунку. Пройшов один курс лікування, другий, десятий. Їздив на усілякі курорти, пив мінеральні води, підбирав різноманітні дієти – нічого не допомагало. Я змучився. Незабаром до фізичних страждань додалися ще й моральні. Виникли проблеми на роботі, в сім’ї. Здавалося, це був тунель без світла в кінці. Аж, ні, вихід був. Більше того, був зовсім поруч – у мені! Я вилікувався буквально за кілька місяців”. Ось так розпочав свою розповідь фахівець з реабілітації Ігор ОГОРОДНИК (на фото).

- Розкажіть, будь ласка, детальніше, як же вам вдалося одужати?

- Протягом тривалого часу я був здоровим та досить успішним чоловіком. Мав вищу інженерно-технічну освіту, працював за спеціальністю. Одружився. Але почалася чорна смуга: проблеми на роботі, непорозуміння в сім’ї… Душу опановував розпач. Та, на щастя, доля привела мене до гастроентеролога (нині головний ендокринолог Рівного – прим. авт.) Юрія Мокрика. Після проведеного діагностування та призначення відповідного лікування він запросив мене до розмови. І першим питанням його було: “Розкажи мені, як ти живеш?” Я дуже здивувався, але розповів. І тут мені відкрилися очі. А й справді. Як я живу? Вічно чимось невдоволений, злий. А чи не в цьому причина всіх моїх проблем? Можливо, через це я не можу вилікуватися?

Я почав цікавитися літературою з психології, парапсихології, езотерики. Неодноразово відвідував спеціальні курси, тренінги. Врешті-решт, закінчив факультет фізичної реабілітації та спорту Рівненського економіко-гуманітарного інституту. В результаті я настільки вдосконалився в плані реабілітації, що тепер можу допомогти собі сам. Я позбавився джерела роздратування, а саме – вирішив проблеми в сім’ї та змінив роботу, - і мої справи пішли на краще. Я одужав, як морально, так і фізично!

І наступного разу, коли мені довелося перенести тяжкі душевні переживання, я вже знав, як запобігти наслідкам такого стану. Перш за все, пройшов діагностування за допомогою апаратно-програмного комплексу “Імедіс-фоль”, який на інформаційному рівні проводить аналіз усіх життєво важливих систем організму. І дізнався, що у мене депресивний синдром, виснаження імунної системи, великий дефіцит вітамінів та мінералів. І цей діагноз я знав вже за кілька хвилин, а тому одразу почав діяти. Не втрачав часу, щоб у майбутньому не лікуватися від більш складних хвороб. Усамітнившись та підібравши оздоровлення за своєю методикою, вже за півтора тижні я був абсолютно здоровий.

- Саме завдяки вашому повторному оздоровленню за такими нетрадиційними методами ви вирішили відкрити медико-консультативний центр?

- Я поставив собі за мету поділитися з людьми досвідом, набутим у житті, але про лікування не йдеться. Я взагалі не вживаю слова “лікування”, бо відразу спрацьовує асоціація боротьби з хворобою, а з хворобою боротися не потрібно, її треба зрозуміти, з’ясувати причини її виникнення і ліквідувати її, звісно, якщо у організмі вже не відбуваються незворотні процеси. Саме цей принцип буде лежати в основі роботи центру. Тут ми, окрім масово-роз’яснювальної роботи, будемо проводити (або направляти у інші лікувальні установи) комплексну діагностику глибокого психологічного та фізіологічного спрямування. В тому числі за допомогою вже вищезазначеного апарату, “іридо-діагностики” (за аналізом райдужної оболонки ока – прим. авт.), зйомки аури та іншими методами. Таким чином, ми зможемо діагностувати та оздоровлювати людей, не застосовуючи будь-яких хірургічних та інших оперативних втручань, а також без тривалих та дорогих курсів лікування. Реабілітолог, психоаналітик, психотерапевт та лікар вищої категорії нашого центру допоможуть усім прожити довге та щасливе життя!

08.09.2005Спілкувалася Інна РЕВУХА



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2005p. 
На головну сторінку