Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №668 від 07.08.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Утікач

Від ДАІ не втечеш

Від ДАІ не втечеш

200 км за годину – з такою швидкістю нетверезий водій, намагався втекти від працівників ДАІ Рівненщини.

Нещодавно, під час несення служби інспекторами ДАІ з обслуговування стаціонарного посту №3 ДПС ДАІ близько опівночі був помічений автомобіль “Audi”, водій якого рухався на великій швидкості. Працівники ДАІ за допомогою увімкненого жезла та свистка подали водієві вимогу про зупинку, однак останній знехтував законним вимогам працівників міліції, а навпаки, збільшивши швидкість, продовжив рух.

Розпочалося переслідування, під час якого швидкість руху водія іномарки сягала 200 км за годину. Навіть наближаючись до пішохідних переходів та ділянок підвищеної небезпеки, водій-утікач не знижував швидкість, наражаючи цим на небезпеку інших учасників дорожнього руху.

За допомогою радіо-зв’язку інспектори ДАІ повідомили про дану подію інший наряд, який ніс службу в попутному напрямку. У подальшому працівниками ДАІ було заблоковано рух водієві даного автомобіля. І він, не маючи іншого виходу, змушений був зупинитися.

За кермом “Audi” перебував 43-річний рівнянин. Працівники ДАІ відразу помітили, що у водія присутні явні ознаки алкогольного сп’яніння. Порушник нецензурно висловлювався в бік правоохоронців та показував непристойні жести. У присутності двох свідків чоловіку було запропоновано у встановленому порядку пройти медичний огляд для визначення стану алкогольного сп’яніння, а саме - продути прилад “Драгер”, від чого водій відмовився, хоча і не заперечував, що вживав спиртні напої.

На даного громадянина було складено два адміністративних протоколи і за невиконання водієм вимог про зупинку та керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

Автомобіль доставлено на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів.

07.08.2014



Рівне-Ракурс №10 від 07.08.2014p. 
На головну сторінку