Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №252 від 09.08.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#А ви про це знали?

Гірка правда

про оральний секс

Нестримні заняття оральним сексом можуть стати причиною не тільки небезпечних венеричних захворювань, але й призвести до сліпоти та неприємних генітальних бородавок.

Результати обстеження молодих людей, які зазвичай зверталися за допомогою тільки до окулістів, підтвердили, що вони заразилися під час статевих контактів.

- Молодь звертає увагу на своє захворювання тільки тоді, коли з очей уже починає виділятися гній, - говорить японський науковець Арон Воно. - Якщо в цьому випадку терміново не розпочати лікування, бактерії гонореї можуть проникати через рогову оболонку ока та викликати сліпоту.

“При ураженні очей більшість антибіотиків не дають належного ефекту, і це ускладнює лікування гонореї, - продовжує лікар. - В особливо складних випадках доводиться навіть робити особливі ін’єкції в очне яблуко”.

“ Ураження очей гонококом особливо часто зустрічається в тих, хто полюбляє торкатися жіночих геніталій, - стверджує Есія Фукабує, автор сюжетів багатьох відомих порнофільмів.

Справжнім нещастям стає поява бородавок. Велика ймовірність зараження існує знову ж таки, при оральному сексі.

“Бородавки, які виникають внаслідок статевих контактів, особливо часто зустрічаються в підлітків та юнаків у віці 20 років”, - говорять лікарі.

Термін “генітальні бородавки” свідчить про те, що вони з’являються на самих статевих органах і на прилеглих до них ділянках тіла. Ці бородавки становлять велику небезпеку, оскільки можуть перетворитися на злоякісну пухлину. В окремих випадках вони можуть стати причиною виникнення раку яєчників або матки.

09.08.2006За матеріалами From-ua



Рівне-Ракурс №10 від 09.08.2006p. 
На головну сторінку