Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №671 від 28.08.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол.Кубок області

“ОДЕК” у серії пенальті здолав “Маяк”

“ОДЕК” у серії пенальті здолав “Маяк”

Фінал. “ОДЕК” (Оржів) – “Маяк” (Сарни) – 0:0 (пп 5:4).

Футбольний клуб “ОДЕК” у серії післяматчевих пенальті виборов Кубок Рівненської області з футболу. За традицією героєм поєдинку став воротар оржівців Юрій Кособуцький, який у вирішальний момент відбив два одинадцятиметрових, що і принесло перемогу команді.

Фінальна гра Кубку області відбувалася в Рівному на центральному стадіоні “Авангард” трибуни якого зібрали вражаючу, як для таких змагань, кількість глядачів. Знач­на частина уболівальників, зрозуміло, прибула із Сарн та Оржева, проте й мешканців обласного центру вистачало.

Команди прогнозовано розпочали матч обережно, адже ніхто не бажав ризикувати. Тому небезпечних моментів протягом усього матчу було обмаль. У першому таймі тричі на ударну позицію виходив Віктор Каращенко, але щоразу відкрити рахунок не вдавалося. У сарненчан на вістрі атаки активно діяв Ігор Алімов, але його зусилля, в більшості випадків, нейтралізовували захисники.

А ось у другому таймі вже гравці “Маяка” були ближчими до успіху, коли, знову ж таки, на вістрі атаки перебував Ігор Алімов, а паси роздавав Андрій Оксенюк. Проте, основ­ний і додатковий час голів не принесли, тому довелося пробивати серію пенальті, в якій явним фаворитом вважався “ОДЕК”, який мав явний “джокер” у вигляді Юрія Кособуцького.

Так трапилося і цього разу – на один неточний удар у виконанні капітана “ОДЕКа” Сергія Чикалюка-Козакевича (поперечина), сарнечнани відповіли двома – Олексія Брижа та Артема Українця удари, яких парирував Кособуцький.

Так “ОДЕК” і здобув свій восьмий Кубок області з футболу за одинадцятирічну історію існування клубу.

28.08.2014Петро Мимо



Рівне-Ракурс №10 від 28.08.2014p. 
На головну сторінку