Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №672 від 04.09.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Перевищила межі необхідної оборони

Днями до районної лікарні Острога був доставлений 36-річний Віталій, житель села Кургани, з проникаючим ножовим пораненням грудної клітки та пробитою легенею. Міліціонери оперативно встановили всі обставини різанини.

Того дня чоловік повернувся додому напідпитку. 31-річна Іванна, його цивільна дружина, попросила Віталія допомогти їй по господарству, однак через це між подружжям виник конфлікт. Молодик почав бити дружину, яка тримала на руках їхнього шестимісячного малюка. Іванна, захищаючись від численних ударів, перевищила межі необхідної оборони та схопила кухонного ножа, що потрапив під руку, і вдарила озвірілого Віталія у груди.

Подружжя проживає разом протягом двох років. У них є троє неповнолітніх дітей, двоє з них спільні. На даний час чоловік перебуває у лікарні у задовільному стані, його життю нічого не загрожує. На тілі Іванни виявили численні ссадини та синці. На даний час вона проходить судово-медичну експертизу з метою встановлення ступеня тяжкості зав­даних ушкоджень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, вчинене у разі перевищення меж необхідної оборони. Жінці загрожує кримінальна відповідальність у вигляді арешту терміном до шести місяців або обмеження волі до двох років.

04.09.2014



Рівне-Ракурс №10 від 04.09.2014p. 
На головну сторінку