Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №675 від 25.09.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Річниця

50 фото, які показали 365 днів

50 фото, які показали 365 днів

У клубному кафе Галереї європейського живопису «Євро-Арт» відбулося відкриття фотовиставки «Рівне - 365 днів у фотографіях », таким чином у вигляді фотовиставки вирішили представити свою роботу за рік існування фотокореспонденти Рівненського агентства новин ERVE.UA.

На фото були відображені події, які відбулися в Рівному протягом року існування агенції, переважна частина яких - репортажі, які відображали роботу журналістів. Героями фото-розповідей стали як відомі діячі Рівного - політики, громадсь­кі діячі, чиновники, артисти, письменники так і звичайні рівняни – учасники Євромайдану, АТО - активні учасники боротьби за Незалежність нашої держави.

На виставці можна оглянути біля півсотні фото авторами яких були переважно молоді фотокореспонденти, такі як Єлизавета Кузнєцова, Анастасія Грицюта, шеф-редактор ERVE.UA Сергій Ющишин. До фоторепортажів також доклав руку й відомий у Рівному фотожурналіст Валерій Гарматюк, який працював у багатьох друкованих виданнях.

Перегляд фото супроводжувався музичним супроводом інструментальних мелодій луцького музиканта Олександра Хмільовського.

- Якщо б була така можливість, то я б предс­тавила б більше фотографій, бо майже кожний із 365 днів роботи журналістом був закарбований на фото, – розповідає Єлизавета Кузнєцова. - Те що представлено на виставці це лише маленька частка того, що можна було показати глядачу. Я фотографувала події на Євромайдані, а також була очами видання в інших суспільних подіях. Я вважаю, що фотограф. Це продовження фотоапарату, не кожна людина, якій дали в руки фотокамеру може сфотографувати те, що вона хоче, адже це свого роду певна магія. Ти тримаєш в руках фотокамеру і чекаєш якогось ключового моменту, який одним кадром повинен віддзеркалити всю суть тієї чи іншої події або заходу.

Фотовиставка благодійного характеру і триватиме до 5 жовтня, протягом цього часу всі бажаючі допомогти українській армії, мають змогу зробити фінансовий внесок, поклавши кошти до скриньки волонтерів «Допомога армії Рівне».

25.09.2014Олексій ПОТЯНОК



Рівне-Ракурс №10 від 25.09.2014p. 
На головну сторінку